Dimecres, 23 de maig

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Pancarta de portada
Notícies
La Biblioteca Municipal acull una formaciķ gratuīta sobre l'Alzheimer
La sessiķ tindrā lloc aquest divendres 17 de novembre, de 16 a 20 hores.

La Biblioteca Municipal de Sant Andreu de Llavaneres acull aquest divendres 17 de novembre una formaciķ gratuīta de carācter divulgatiu sobre l'Alzheimer. Aquesta sessiķ, que tindrā lloc de 16 a 20 hores, constarā de quatre mōduls diferenciats: explicaciķ de la malaltia, problemātiques del cuidador/a, aspectes prāctics i aspectes legals. D'aquesta manera, es facilitaran eines de suport de les que poden disposar les persones amb problemes neuro-degeneratius.

La xerrada, que va dirigida a familiars de malalts i tots i totes les professionals de les diferents disciplines que treballen amb persones que pateixen Alzheimer, anirā a cārrec d'una psicōloga de l'Associaciķ de Familiars d'Alzheimer del Maresme (AFAMaresme) i la CEAFA (Confederaciķn Espaņola de Asociaciones de Familiares de Personas con Alzheimer y otras demencias).

L'Ajuntament encoratja els veīns i veīnes a participar en aquesta formaciķ en quč es reflexionarā sobre els sentiments i les vivčncies que genera la malaltia en les persones amb l’objectiu de prendre conscičncia de tot el que implica i millorar les capacitats a l'hora d'atendre aspectes que van des de la planificaciķ a  l’atenciķ directa dels malalts.

AlzheimerLlavaneres formaciķ

Informaciķ publicada el 14 de novembre de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT
Plaįa de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937 023 600 - Fax 937 023 637