Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 14.11.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
La Biblioteca Municipal acull una formació gratuïta sobre l'Alzheimer
La sessió tindrà lloc aquest divendres 17 de novembre, de 16 a 20 hores.

La Biblioteca Municipal de Sant Andreu de Llavaneres acull aquest divendres 17 de novembre una formació gratuïta de caràcter divulgatiu sobre l'Alzheimer. Aquesta sessió, que tindrà lloc de 16 a 20 hores, constarà de quatre mòduls diferenciats: explicació de la malaltia, problemàtiques del cuidador/a, aspectes pràctics i aspectes legals. D'aquesta manera, es facilitaran eines de suport de les que poden disposar les persones amb problemes neuro-degeneratius.

La xerrada, que va dirigida a familiars de malalts i tots i totes les professionals de les diferents disciplines que treballen amb persones que pateixen Alzheimer, anirà a càrrec d'una psicòloga de l'Associació de Familiars d'Alzheimer del Maresme (AFAMaresme) i la CEAFA (Confederación Española de Asociaciones de Familiares de Personas con Alzheimer y otras demencias).

L'Ajuntament encoratja els veïns i veïnes a participar en aquesta formació en què es reflexionarà sobre els sentiments i les vivències que genera la malaltia en les persones amb l’objectiu de prendre consciència de tot el que implica i millorar les capacitats a l'hora d'atendre aspectes que van des de la planificació a  l’atenció directa dels malalts.

AlzheimerLlavaneres formació

Diputació de Barcelona
^