Dissabte, 24 de marį

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Pancarta de portada
Notícies
3a campanya de recollida de joguines de Cāritas parroquial de Sant Andreu de Llavaneres

Aquesta iniciativa solidāria tindrā lloc el dissabte 16 de desembre, a partir de les 18 hores, a la glorieta del Passeig de la Mare de Déu de Montserrat.

CāritasLlavaneres

Sant Andreu de Llavaneres estā cridat, novament, a demostrar que és un municipi plenament compromès amb la societat i summament implicat amb les causes socials. En aquesta ocasiķ, Cāritas parroquial de Sant Andreu de Llavaneres organitza la 3a campanya de recollida de joguines amb el suport de l'Ajuntament.

En el marc del compromís i la voluntat de treballar per als llavanerencs i llavanerenques i, en especial, amb aquelles persones que es troben en situaciķ de risc social, Cāritas parroquial de Sant Andreu de Llavaneres engega aquesta iniciativa coincidint amb el període nadalenc per prevenir que nens i nenes en situaciķ de pobresa o amb risc d´exclusiķ social es quedin sense joguines durant aquestes festes.

La recollida de joguines tindrā lloc el proper dissabte 16 de desembre, a partir de les 18 hores, a la glorieta del Passeig de la Mare de Déu de Montserrat. Aquelles persones interessades a colˇlaborar poden fer arribar joguines usades en bon estat o noves. A més, Cāritas parroquial Sant Andreu de Llavaneres informa que hi haurā un cotxe particular, degudament identificat, per a la recollida del material.

El consistori anima els veīns i veīnes a evidenciar que Llavaneres és una vila compromesa, altruista i implicada com poques i que compta amb un teixit associatiu viu i dināmic. Per Nadal, cap nen sense joguina!

Informaciķ publicada el 21 de novembre de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT
Plaįa de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937 023 600 - Fax 937 023 637