Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 21.11.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
3a campanya de recollida de joguines de Càritas parroquial de Sant Andreu de Llavaneres

Aquesta iniciativa solidària tindrà lloc el dissabte 16 de desembre, a partir de les 18 hores, a la glorieta del Passeig de la Mare de Déu de Montserrat.

CàritasLlavaneres

Sant Andreu de Llavaneres està cridat, novament, a demostrar que és un municipi plenament compromès amb la societat i summament implicat amb les causes socials. En aquesta ocasió, Càritas parroquial de Sant Andreu de Llavaneres organitza la 3a campanya de recollida de joguines amb el suport de l'Ajuntament.

En el marc del compromís i la voluntat de treballar per als llavanerencs i llavanerenques i, en especial, amb aquelles persones que es troben en situació de risc social, Càritas parroquial de Sant Andreu de Llavaneres engega aquesta iniciativa coincidint amb el període nadalenc per prevenir que nens i nenes en situació de pobresa o amb risc d´exclusió social es quedin sense joguines durant aquestes festes.

La recollida de joguines tindrà lloc el proper dissabte 16 de desembre, a partir de les 18 hores, a la glorieta del Passeig de la Mare de Déu de Montserrat. Aquelles persones interessades a col·laborar poden fer arribar joguines usades en bon estat o noves. A més, Càritas parroquial Sant Andreu de Llavaneres informa que hi haurà un cotxe particular, degudament identificat, per a la recollida del material.

El consistori anima els veïns i veïnes a evidenciar que Llavaneres és una vila compromesa, altruista i implicada com poques i que compta amb un teixit associatiu viu i dinàmic. Per Nadal, cap nen sense joguina!

Diputació de Barcelona
^