Notícies
28.11.2017
Vine i participa en el cicle de formacions 'Millor que nou! Reparat'

L’actuació, inclosa en els Pressupostos Participatius del 2017, permetrà als assistents adquirir coneixements entorn de l'electricitat de la llar i el manteniment preventiu de grans electrodomèstics. Les inscripcions es poden formalitzar en aquest enllaç.

ElectricitatLlavaneres ElectrodomesticsLlavaneres

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres continua donant compliment als acords presos arran del procés amb la ciutadania per decidir els Pressupostos Participatius del 2017. En aquesta ocasió, el consistori impulsa dues propostes formatives després que els veïns i veïnes volguessin destinar una partida de 1.000 euros, dels 100.000 disponibles, a la creació dels tallers 'Millor que nou! Reparat'.

Les formacions aniran a càrrec de l'entitat Solidança, una associació dedicada a la inserció sociolaboral i la formació professionalitzadora de persones. La primera, que porta com a títol 'Electricitat a la llar', tindrà lloc el dissabte 16 de desembre, de 10.30 a 13 hores, a la Sala de Plens. L'objectiu és que els assistents aprenguin més detalls sobre com funciona la instal·lació elèctrica de casa i perdin la por i treballin amb les màximes mesures de seguretat. A més, durant aquesta formació també es practicarà com replicar un petit circuit.

La segona proposta emmarcada en el 'Millor que nou! Reparat' és el taller 'Els grans electrodomèstics. Manteniment preventiu', que se celebrarà el dissabte 20 de gener, de 10:30 a 13 hores, a la Sala de Plens. Els participants aprendran a fer senzills manteniments preventius a alguns electrodomèstics per aconseguir que consumeixin menys i durin més, com poden ser la rentadora, el frigorífic, el rentaplats i el microones, entre altres. En aquest sentit, l'Ajuntament informa que no és un taller de reparació ni s'obrirà cap aparell durant el transcurs de la formació.

Totes aquelles persones interessades a participar en algun dels tallers poden formalitzar les inscripcions a través d'aquest enllaç.

Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^