Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 05.12.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Tot preparat per a la Fira de Nadal de Llavaneres!
El cap de setmana del 9 i 10 de desembre arriba una tradició nadalenca al passeig Mare de Déu de Montserrat amb la fira d'artesania i regals, activitats per a petits i grans i el Mercat de la Flor i el Jardí.

Sant Andreu de Llavaneres escalfa motors per a les festes i ja ho té tot enllestit per acollir aquest cap de setmana la tradicional Fira de Nadal. Els dies 9 i 10 de desembre, el municipi acull aquesta proposta que enguany organitza l'empresa Happen amb la col·laboració de la Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme i Consum de l'Ajuntament i el suport de la Diputació de Barcelona. A més, durant aquesta acció de dinamització comercial, els organitzadors han previst fer una recollida de joguines i aliments que cediran a una entitat local perquè se n'encarregui de la distribució.

L'horari de la Fira de Nadal durant el dissabte 9 de desembre serà de 10 a 21 hores, mentre que el diumenge 10 de desembre serà de 10 a 17 hores. Els veïns, veïnes i visitants podran trobar al passeig Mare de Déu de Montserrat objectes de regal, decoració i productes alimentaris típics d'aquestes dates, com poden ser els vins, moscastell i els torrons artesanals, entre altres.

També es faran diverses activitats al llarg del cap de setmana, com el taller d'elaboració de sabó artesà o el taller de pintar cares per a nens i nenes a càrrec de l'empresa Mima'm, i hi haurà un arbre lluminós en el qual tothom que vulgui hi podrà deixar escrit un desig.

D'altra banda, la Fira del Nadal es complementa amb el Mercat de la Flor i el Jardí. Les persones assistents hi podran trobar arbres i plantes, així com també quadres i objectes artístics per regalar.

L'Ajuntament espera que durant aquells dies Sant Andreu de Llavaneres visqui unes jornades que afavoreixen el dinamisme de la vila i posin en relleu la ja demostrada capacitat d'atracció d'aquest poble, per això s'encoratja els veïns, veïns i visitants a gaudir i participar activament en les activitats previstes en la Fira de Nadal.

FiraNadal2017Llavaneres

Diputació de Barcelona
^