Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 07.12.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Dijous 14 es constitueix la Comissió de Festes. Ens hi acompanyes?
L'acte, convocat per les Regidories de Participació Ciutadana, Cultura i Festes i Joventut, tindrà lloc el proper 14 de desembre, a les 21:30 hores, a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

Després que el passat mes de novembre es produís una primera trobada per establir les bases d'aquest òrgan consultiu que esdevindrà part activa en l'organització i dinamització de les festes locals, l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres convoca la reunió de constitució de la Comissió de Festes de Llavaneres amb el següent ordre del dia:

  1. Aprovació de l’acta de la sessió informativa del 2 de novembre.
  2. Presentació i votació de candidats a president/a, vicepresident/a, secretari/a i vocals.
  3. Constitució de la nova junta de la Comissió de Festes.
  4. Repàs dels integrants dels grups de treball.
  5. Exposició de les activitats a celebrar diumenge 17 de desembre a benefici de la Marató de TV3.
  6. Suggeriments, precs i preguntes.

La intenció és que la Comissió es reuneixi a la mateixa hora el primer dijous de mes. En cas que coincidís en festiu o vigília de festiu, la trobada es traslladaria al dijous següent. De la seva banda, les diferents subcomissions també es trobaran de manera paral·lela per preparar els respectius esdeveniments. A partir d'aquest moment, el primer repte de la Comissió de Festes de Llavaneres serà organitzar els actes de suport a la Marató de TV3 amb una convocatòria popular oberta a tothom el proper diumenge 17 de desembre.

La Comissió de Festes de Llavaneres treballarà de manera transversal i comptarà en tot moment amb el suport de les Regidories de Participació Ciutadana, Cultura i Festes i Joventut. Des de l'Ajuntament, a més, es continua fent una crida a la participació entre totes aquelles persones que vulguin implicar-se en l'organització i dinamització de les festes locals. Si esteu interessats a formar-ne part, podeu omplir aquest formulari.

ComissióFestesDesembre

Diputació de Barcelona
^