Dissabte, 24 de març

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Pancarta de portada
Notícies
Dijous 14 es constitueix la Comissió de Festes. Ens hi acompanyes?
L'acte, convocat per les Regidories de Participació Ciutadana, Cultura i Festes i Joventut, tindrà lloc el proper 14 de desembre, a les 21:30 hores, a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

Després que el passat mes de novembre es produís una primera trobada per establir les bases d'aquest òrgan consultiu que esdevindrà part activa en l'organització i dinamització de les festes locals, l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres convoca la reunió de constitució de la Comissió de Festes de Llavaneres amb el següent ordre del dia:

  1. Aprovació de l’acta de la sessió informativa del 2 de novembre.
  2. Presentació i votació de candidats a president/a, vicepresident/a, secretari/a i vocals.
  3. Constitució de la nova junta de la Comissió de Festes.
  4. Repàs dels integrants dels grups de treball.
  5. Exposició de les activitats a celebrar diumenge 17 de desembre a benefici de la Marató de TV3.
  6. Suggeriments, precs i preguntes.

La intenció és que la Comissió es reuneixi a la mateixa hora el primer dijous de mes. En cas que coincidís en festiu o vigília de festiu, la trobada es traslladaria al dijous següent. De la seva banda, les diferents subcomissions també es trobaran de manera paral·lela per preparar els respectius esdeveniments. A partir d'aquest moment, el primer repte de la Comissió de Festes de Llavaneres serà organitzar els actes de suport a la Marató de TV3 amb una convocatòria popular oberta a tothom el proper diumenge 17 de desembre.

La Comissió de Festes de Llavaneres treballarà de manera transversal i comptarà en tot moment amb el suport de les Regidories de Participació Ciutadana, Cultura i Festes i Joventut. Des de l'Ajuntament, a més, es continua fent una crida a la participació entre totes aquelles persones que vulguin implicar-se en l'organització i dinamització de les festes locals. Si esteu interessats a formar-ne part, podeu omplir aquest formulari.

ComissióFestesDesembre

Informació publicada el 7 de desembre de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT
Plaça de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937 023 600 - Fax 937 023 637