X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 12.12.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Obert el concurs per licitar les obres del futur pavelló poliesportiu de Sant Andreu de Llavaneres

L’Ajuntament obre el procediment per a la contractació de les obres de les futures instal·lacions esportives que seran una realitat al llarg del 2018. El termini de presentació de proposicions romandrà obert fins al 15 de gener, a les 14 hores. Per a més detalls, podeu accedir al perfil de contractant de l’Ajuntament.

PoliesportiuLlavaneres

El projecte de construcció del futur pavelló poliesportiu en el sector Els Ametllers continua amb pas ferm després que en la sessió plenària del mes d'octubre s'acordés iniciar el procediment de licitació de les obres. La construcció del pavelló poliesportiu està considerada pel govern municipal una acció estratègica que aportarà beneficis als veïns en diferents àmbits. Segons el regidor d’Urbanisme, Josep Ruiz, amb aquest projecte es dona resposta "a una demanda història dels veïns i veïnes de Sant Andreu de Llavaneres". El regidor també destaca que "s’ha preparat un plec de condicions per als treballs de construcció de l'equipament que ens garanteix un futur pavelló poliesportiu exemplar en termes de sostenibilitat, accessibilitat i eficiència".

El futur pavelló poliesportiu serà una realitat durant el 2018
Les obres de construcció del nou poliesportiu i vestuaris al sector de “Els Ametllers” s’allargaran durant 10 mesos, aproximadament. D’aquesta manera, Sant Andreu de Llavaneres podria finalitzar l’any 2018 disposant d’unes noves instal·lacions esportives.

Els treballs del poliesportiu es desenvoluparan en dues fases: la primera consistirà en habilitar la pista multiesportiva i, en una segona etapa, es construirà la resta del pavelló poliesportiu i els vestidors.

Finançament aprovat per assolir la primera fase de l’obra
Per tal d'endegar la inversió ha estat necessari concertar una operació de préstec amb una entitat bancària per un import de 1.100.000 euros. Inicialment, estava previst que el Consell Català de l’Esport, a través de l’Institut Català de Finances, assumís una part important de la despesa total del projecte, però la situació de bloqueig dels comptes de la Generalitat de Catalunya per part de l’Estat espanyol ha obligat el consistori a ampliar el finançament bancari. Aquest fons, un cop desbloquejat, serà destinat al desenvolupament de la segona fase.

Diputació de Barcelona
^