X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 12.12.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Aquestes festes, compartim il·lusió amb el catàleg de Nadal!

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres va començar a repartir el passat cap de setmana aquest llibret que ofereix idees i propostes per a aquestes festes nadalenques.

Catàleg Nadal 2017

Per tercer any consecutiu, la Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme i Consum de l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres ha editat un catàleg de Nadal que pretén donar a conèixer l'àmplia oferta comercial del territori. Enguany, a més, l'Ajuntament de Caldes d'Estrac també s'ha afegit a aquesta acció de dinamització i promoció comercial. D'aquesta manera, els veïns, veïnes i la resta de lectors també poden trobar-hi comerços i establiments d'aquest municipi.

L'Ajuntament, que va començar a repartir el catàleg el passat cap de setmana, ha previst una tirada de 7.500 exemplars que es repartiran a totes les llars i comerços participants de Llavaneres i Caldes d'Estrac. Aquesta iniciativa, que rep el suport de la Diputació de Barcelona, també compta amb la col·laboració de Juan Ignacio Sánchez-Izquierdo, de Buch Fotografia, encarregat de realitzar la sessió fotogràfica per al llibret.

Fullejant les pàgines hi trobareu un munt de propostes, que estan a tocar de casa i que us poden servir per fer un bon regal o elaborar una elegant decoració de Nadal, a més de variades opcions per menjar bé, per vestir-vos, per tenir cura de la vostra pell i el vostre cos, per fer esport, per parar la taula o estar a l’última en imatge i tecnologia.

CatàlegNadal2017

CatàlegNadal2017

Fitxer: cataleg_nadal_2017.1.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 48
Mida: 17.56 MB

Diputació de Barcelona
^