X
Emergència per sequera!
Notícies
18.12.2017
Es constitueix la nova junta de la Comissió de Festes

El passat 14 de desembre es van votar i designar els tres càrrecs de la junta, sent escollit Gabriel Blanco com a president, Laura Armisén com a vicepresidenta i Imma Sala com a secretària.

ComissioFestesReunioDesembre

En un acte convocat per les Regidories de Participació Ciutadana, Cultura i Festes i Joventut, la Sala de Plens de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres va acollir el passat dijous 14 de desembre la reunió de constitució de la Comissió de Festes de Llavaneres, una sessió que va servir per nomenar Gabriel Blanco com a president, Laura Armisén com a vicepresidenta i Imma Sala com a secretària d'aquest òrgan consultiu que esdevindrà part activa en l'organització i dinamització de les festes locals. De la seva banda, la resta d'assistents exerciran com a vocals.

També es va fer un repàs de les comissions de treball i dels integrants de cadascun dels grups i la portaveu de Llavaneres amb la Marató, Tona Devesa, va informar sobre totes les activitats previstes durant el diumenge, una jornada lúdica i solidària que va suposar l'estrena oficial d'aquesta nova etapa de la Comissió de FestesDurant la reunió, en la qual també van assistir el regidor de Cultura i Festes i Joventut, Xavier Noms, i els tècnics i tècniques de Participació Ciutadana, Cultura i Joventut de l'Ajuntament, també es va proposar crear una nova comissió, en aquest cas per fomentar la interrelació cultural i la solidaritat entre pobles, i recuperar per Tots Sants el túnel del terror com a oferta per als joves.

La propera reunió de treball específica, en la qual participaran deu membres de la Comissió, serà per tractar l'organització del Carnaval. A més, progressivament s'aniran activant la resta de grups per anar preparant les diferents propostes del cicle festiu i cultural en què la Comissió de Festes pren part. 

La intenció és que la Comissió es reuneixi a les 21:30 hores el primer dijous de cada mes a la Sala de Plens. En cas que coincidís en festiu o vigília de festiu, la trobada es traslladaria al dijous següent. Per un altre costat, les diferents subcomissions també es trobaran de manera paral·lela per preparar els respectius esdeveniments.

La Comissió de Festes de Llavaneres treballarà de manera transversal i comptarà en tot moment amb el suport de les Regidories de Participació Ciutadana, Cultura i Festes i Joventut. Des de l'Ajuntament, a més, es continua fent una crida a la participació entre totes aquelles persones que vulguin implicar-se en l'organització i dinamització de les festes locals.

Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^