X
Emergčncia per sequera!
Notícies
19.12.2017
Apunta't al curs gratuďt de comptabilitat per a associacions!

Aquesta proposta de la Regidoria de Participació Ciutadana, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, permetrà introduir i capacitar les entitats en la comptabilitat bàsica i les seves obligacions. La formació tindrà lloc els dies 16 i 23 de gener, de 19 a 21 hores, a la Biblioteca. Podeu formalitzar les inscripcions en aquest enllaç.

L’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, a través de la Regidoria de Participació Ciutadana, té entre els seus objectius prioritaris reforçar el teixit associatiu del poble amb noves eines de primer nivell encaminades a fomentar l’associacionisme entre els veïns i veïnes, dinamitzar la comunitat i donar suport i difondre la seva tasca i les seves activitats.

Per tot plegat, el consistori proposa el curs de comptabilitat per a associacions, una formació que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i que s'impartirà els dimarts 16 i 23 de gener, en horari de 19 a 21 hores, a la Biblioteca Municipal. Es tracta d'una acció formativa gratuïta, de quatre hores de durada, que requereix inscripció prèvia a través d'aquest formulari.

El taller anirà a càrrec de tècnics experts de la Fundació CONFAVC i té com a objectiu introduir i capacitar les entitats en la comptabilitat bàsica i les seves obligacions. D'aquesta manera, els assistents aprendran conceptes teòrics, com per exemple com fer un pla de tresoreria, un model de liquidació, una justificació d'una subvenció o una memòria anual, entre d'altres, i també faran exercicis pràctics amb l'objectiu de maximitzar les seves potencialitats i coneixements i l'arrelament de les seves entitats.

ComptabilitatLlavaneres

Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^