X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 27.12.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Finalitzen els treballs de reordenació del trànsit i senyalització viària a l'Ametllareda

L'actuació s'ha realitzat amb la finalitat d'establir els sentits únics de circulació de cada carrer, així com delimitar la disposició de les zones d'estacionament i els nous passos de vianants, tot seguint criteris de seguretat i mobilitat.

ObresAmetllareda

La Regidoria de Mobilitat de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres ha completat recentment els treballs de reordenació del trànsit i senyalització viària a la urbanització l'Ametllareda, una actuació emmarcada dins la voluntat del govern municipal d'endreçar espais de la via pública.

Amb aquests treballs, que han tingut una durada aproximada de dues setmanes, el consistori ha senyalitzat els sentits únics de circulació de cada carrer, ha reubicat i pintat els passos de vianants antics i aquells de nous, ha habilitat estacionaments en bateria invertida en un costat del carrer dels Cedres i ha creat un itinerari per anar a peu fins a l'IES Llavaneres.

El regidor de Mobilitat, Joan Rubal, manifesta que  "aquesta actuació garanteix un estat òptim dels carrers de l'Ametllareda i, alhora, permet advertir, orientar i ordenar la circulació de tots els usuaris, siguin vianants o conductors". I afegeix que"aquestes mesures permeten donar un aspecte més cuidat de la urbanització ja que la cura de l'espai públic és un dels nostres eixos d'actuació i accions com aquesta contribueixen a millorar-lo".

L'Ajuntament, a més, va informar prèviament als representants de les comunitats de l'Ametllareda sobre tots els canvis previstos en aquesta iniciativa recomanada des de l'estudi de mobilitat i el Pla Local de Seguretat Viària del Servei Català de Trànsit.

El consistori agraeix la comprensió dels veïns i veïnes de la zona davant aquesta reordenació del trànsit realitzada amb el propòsit d'oferir la màxima seguretat a conductors i vianants.

Diputació de Barcelona
^