X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 09.01.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Controlat l'incendi que afecta un immoble a Llavaneres

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya emeten un comunicat informant sobre l'estat de l'incendi en un habitatge aïllat a la zona de la urbanització Can Amat. Un membre de la Policia Local de Sant Andreu de Llavaneres ha estat l’encarrregat d’evacuar un dels ocupants de l’immoble a l’exterior.

BombersLlavaneres

Comunicat dels Bombers de la Generalitat de Catalunya:

A les 17.41 hores els Bombers de la Generalitat han donat per controlat l’incendi que, des de primera hora d’aquest matí afecta un immoble de Sant Andreu de Llavaneres. El foc, l’avís del qual s’ha rebut a les 5.38 hores de la matinada, afecta la segona planta d’una casa aïllada del carrer d’Alexandre Vergés número 10.

Fins al lloc s’han desplaçat una quinzena de dotacions dels Bombers que han treballat en les tasques d’extinció, en un primer moment, des de l’exterior. L’alta càrrega de foc i el risc estructural de l’edifici no garantien la seguretat dels efectius a l’interior.

Es tracta d’un antic centre geriàtric de dues plantes, d’uns 150 m2 cadascuna, i unes golfes. L’incendi s’ha originat a la segona planta i s’ha propagat a la resta de l’edifici, primer a la planta baixa i posteriorment a l’altell superior, de manera que ha acabat cremant completament tot l’immoble. La coberta original, de fusta i llates, ha col·lapsat completament, però el forjat interior sembla que no s’hauria esfondrat.

La Policia Local de Sant Andreu de Llavaneres ha evacuat un dels ocupants de l’immoble a l’exterior. El SEM (Sistema Emergències Mèdiques) l’ha traslladat en estat menys greu per inhalació de fum, a l’Hospital de Mataró. Es tracta d’un home de 50 anys. No es té la certesa de si l’altre ocupant es trobava en el moment de l’incendi a l’interior de l’edifici. Els efectius també treballen per localitzar aquesta persona.

A quarts d’una del migdia els Bombers han pogut accedir de nou a l’interior de l’habitatge amb molta dificultat per progressar a causa de l’acumulació d’objectes i material divers de l’interior. En aquests moments, vuit dotacions dels Bombers continuen treballant en les tasques d’extinció de l’incendi que, s’allargaran, a causa de la gran quantitat de combustible acumulat a l’interior.

Fins al lloc també s’han desplaçat dues ambulàncies del SEM, nou patrulles dels Mossos d’Esquadra i efectius de la Policia Local del municipi.

Diputació de Barcelona
^