X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 12.01.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Comença l'activitat al Coworking Llavaneres!

El projecte FC Barcelona Noticias, primera empresa en instal·lar-se a Ca l'Alfaro.

FCBNLlavaneres

El Coworking Llavaneres comença l'any 2018 amb nous reptes empresarials i propostes innovadores i competitives després que els representants de FC Barcelona Noticias (FCBN) i l'alcalde de Sant Andreu de Llavaneres, Joan Mora, hagin signat el conveni que regula les relacions entre el consistori i aquesta empresa usuària en la modalitat A del Coworking Llavaneres.

Jordi Bimbela, com a representant del projecte empresarial, va presentar juntament amb tres socis la sol·licitud per instal·lar-se al Coworking Llavaneres i també la memòria explicativa del portal FC Barcelona Noticias, una iniciativa empresarial amb gran projecció internacional dedicada a donar un servei d’informació en temps real de l’actualitat del club blaugrana. A través d'aquest conveni, FCBN podrà accedir a partir del dilluns 15 de gener als serveis bàsics definits en el reglament de funcionament intern del Coworking Llavaneres i es beneficiarà del servei públic consistent en l’allotjament empresarial a Ca l'Alfaro.

Ets emprenedor i tens alguna idea de negoci? Beneficia't del Coworking Llavaneres!
El Coworking Llavaneres, ubicat a l'edifici Ca l’Alfaro del passeig de la Mare de Déu de Montserrat, va néixer amb la finalitat de facilitar la creació de noves empreses amb contingut innovador i fomentar la competitivitat de les activitats econòmiques del territori mitjançant una infraestructura comuna de serveis oferts a les empreses, que permeti aconseguir que Llavaneres enforteixi el seu teixit econòmic, facilitant la superació de l’etapa de risc inicial de les empreses de nova o recent creació i la seva integració en el context econòmic local. Amb aquesta finalitat, s'ofereix un seguit de serveis de suport a l’emprenedoria, empreses de nova creació, i/o projectes empresarials preferiblement amb un màxim de tres anys de vida.

El Coworking Llavaneres proposa tres modalitats de participació: despatxos per a allotjament empresarial, taules de treball i espai d’innovació, racó del cafè i sala polivalent. Cadascuna de les modalitats compta amb uns horaris i uns preus de lloguer que es troben recollits en aquest link. L’espai ofereix, a més, diferents tipus de serveis als seus usuaris: serveis logístics relacionats amb infraestructures, equipaments i serveis administratius de suport; serveis empresarials, com un punt d’informació empresarial; i serveis de dinamització per tal de generar una comunitat empresarial. Per a més informació del reglament i la política de preus, consulteu aquest enllaç.

Teresa Vidal, regidora de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme, desitja "molt èxit i encerts a FC Barcelona Noticias en aquesta etapa de creixement internacional" i anima les persones emprenedores del territori a visitar les instal·lacions i fer arribar les seves sol·licituds amb l'objectiu d'impulsar, desenvolupar i consolidar els seus respectius projectes.

Diputació de Barcelona
^