NotÝcies
01.02.2018
El procÚs participatiu per escollir els nous usos de LabandÓria, mÚs a prop

El Ple de l’Ajuntament aprova per unanimitat les normes del procÚs participatiu 'Redibuixem el LabandÓria’, que es presentarÓ p˙blicament a tots els ciutadans el proper 17 de febrer, a les 11 hores. Trobareu tota la informaciˇ sobre el procÚs al web ajllavaneres.cat/participacio.

Sant Andreu de Llavaneres estÓ a punt de posar en marxa un nou procÚs participatiu obert a tota la ciutadania de la vila. Es tracta del projecte ‘Redibuixem el LabandÓria’, una iniciativa -que compta amb el suport de la Diputaciˇ de Barcelona- per mitjÓ de la qual es decidiran quins seran els usos d’aquesta antiga escola del poble.

Aquest dimarts 30 de gener, el Ple de l’Ajuntament va aprovar per unanimitat el document que recull les normes de funcionament d’aquest procÚs participatiu. Segons va explicar el regidor de Participaciˇ Ciutadana, Albert Sala, aquesta iniciativa ‘dona compliment a un compromÝs electoral de la majoria dels grups municipals i, alhora, continua amb la voluntat de l’Ajuntament d’impulsar accions destinades a promoure la participaciˇ i implicaciˇ de la ciutadania, com ja es va fer amb els pressupostos participatius’. Davant del Ple, Sala va animar tots els ve´ns i ve´nes de la vila a sentir-se partÝcips d’aquesta innovadora iniciativa.

Un procÚs participatiu de 4 mesos de durada

El procÚs participatiu ‘Redibuixem el LabandÓria’ comenšarÓ el dissabte 17 de febrer amb una sessiˇ informativa oberta al p˙blic que se celebrarÓ a l’Espai LabandÓria (passeig de Jaume Brutau, 4) i s’allargarÓ fins al juny. A partir de la sessiˇ informativa i fins al 22 d’abril es durÓ a terme la fase de recollida de propostes que es realitzarÓ a travÚs dels diversos canals participatius que l’Ajuntament habilitarÓ. Seguidament, el 12 de maig se celebrarÓ una jornada de debat que comptarÓ amb diversos espais de discussiˇ. El procÚs participatiu es clourÓ amb la presentaciˇ final i el retorn dels resultats que s'efectuarÓ durant el mes de juny de 2018.

Per tal d’implicar al mÓxim als representants i al personal del consistori, aquest dimecres 1 de febrer l’alcalde i el regidor de Participaciˇ Ciutadana han presentat el projecte als treballadors de l’Ajuntament, un acte on tambÚ ha estat present un representant de la Diputaciˇ de Barcelona.

Trobareu mÚs informaciˇ sobre el procÚs participatiu en aquest enllaš.

 Logo Labandaria adaptat

Versiˇ per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^