Participació ciutadana - Sant Andreu de Llavaneres

Notícies

El Ple de l’Ajuntament aprova per unanimitat les normes del procés participatiu 'Redibuixem el Labandària’, que es presentarà públicament a tots els ciutadans el proper 17 de febrer, a les 11 hores. Trobareu tota la informació sobre el procés al web ajllavaneres.cat/participacio.

Sant Andreu de Llavaneres està a punt de posar en marxa un nou procés participatiu obert a tota la ciutadania de la vila. Es tracta del projecte ‘Redibuixem el Labandària’, una iniciativa -que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona- per mitjà de la qual es decidiran quins seran els usos d’aquesta antiga escola del poble.

Aquest dimarts 30 de gener, el Ple de l’Ajuntament va aprovar per unanimitat el document que recull les normes de funcionament d’aquest procés participatiu. Segons va explicar el regidor de Participació Ciutadana, Albert Sala, aquesta iniciativa ‘dona compliment a un compromís electoral de la majoria dels grups municipals i, alhora, continua amb la voluntat de l’Ajuntament d’impulsar accions destinades a promoure la participació i implicació de la ciutadania, com ja es va fer amb els pressupostos participatius’. Davant del Ple, Sala va animar tots els veïns i veïnes de la vila a sentir-se partícips d’aquesta innovadora iniciativa.

Un procés participatiu de 4 mesos de durada

El procés participatiu ‘Redibuixem el Labandària’ començarà el dissabte 17 de febrer amb una sessió informativa oberta al públic que se celebrarà a l’Espai Labandària (passeig de Jaume Brutau, 4) i s’allargarà fins al juny. A partir de la sessió informativa i fins al 22 d’abril es durà a terme la fase de recollida de propostes que es realitzarà a través dels diversos canals participatius que l’Ajuntament habilitarà. Seguidament, el 12 de maig se celebrarà una jornada de debat que comptarà amb diversos espais de discussió. El procés participatiu es clourà amb la presentació final i el retorn dels resultats que s'efectuarà durant el mes de juny de 2018.

Per tal d’implicar al màxim als representants i al personal del consistori, aquest dimecres 1 de febrer l’alcalde i el regidor de Participació Ciutadana han presentat el projecte als treballadors de l’Ajuntament, un acte on també ha estat present un representant de la Diputació de Barcelona.

Trobareu més informació sobre el procés participatiu en aquest enllaç.

 Logo Labandaria adaptat