Ajuntament
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 05.02.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
L'alcalde Nani Mora repassa els diferents projectes en marxa de l'Ajuntament en el marc d'una audiència pública oberta a tots els veïns i veïnes

Durant més de dues hores l’alcalde Nani Mora va conversar amb un nombrós grup de veïns i veïnes del municipi per tal d’explicar-los els principals projectes que s’estan duent a terme des de l’Ajuntament i atendre els seus dubtes i inquietuds.

El passat divendres, 2 de febrer, la sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres va acollir una audiència pública. Durant més de dues hores l’alcalde del municipi, Nani Mora, va repassar els eixos d’acció de totes les regidories i va intercanviar impressions i donar resposta a totes les preguntes i inquietuds dels assistents. A l’acte, que va comptar amb un nombrós públic, també hi van ser presents la resta de membres del govern municipal, que van donar suport a l’alcalde en la resolució dels dubtes expressats pels  veïns i veïnes.

Durant el torn inicial d’intervenció, d’uns quaranta minuts, Nani Mora va explicar els projectes més destacats de cadascuna de les carteres. Tot seguit, es va obrir un torn de preguntes i debat en què l’alcalde va respondre diverses qüestions i dubtes relacionats amb temes com la mobilitat, la salut, els equipaments esportius del poble, projectes urbanístics o serveis com ara la recollida d’escombraries, entre d’altres. El futur procés participatiu sobre els usos de l’Espai Labandària, que es posarà en marxa el proper 17 de febrer, també va ser objecte d’interès per als assistents, així com altres qüestions referents a temes o serveis molt concrets (horaris del bus, els serveis del CAP a l’estiu o l’enllumenat públic de la zona marítima).

L’alcalde Nani Mora va valorar molt positivament la implicació i l’interès dels veïns i veïnes, tot destacant ‘la qualitat del debat i les aportacions dels ciutadans i del seu interès a participar en propostes que contribueixen a millorar la qualitat democràtica del nostre poble’. L’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres agraeix a tots els assistents la seva participació activa en l’audiència pública i anima els veïns i veïnes a emprar els canals institucionals establerts, així com el nou minisite de participació ciutadana, per estar al corrent i participar de tots els afers del poble.

fotografia audiència pública 1

Diputació de Barcelona
^