Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 06.02.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Xile es fixa en el funcionament de les llars d'infants públiques de Sant Andreu de Llavaneres

Un grup d’unes 40 educadores, directores pedagògiques i supervisores dels Serveis a la Petita Infància de Xile van visitar les llars d’infants públiques del municipi.

El model educatiu de Sant Andreu de Llavaneres desperta interès més enllà de les nostres fronteres. El passat dimarts 30 de gener les dues llars d’infants públiques de la vila, Minerva i Sant Nicolau, van rebre la visita d’un grup d’unes 40 educadores, directores pedagògiques i supervisores dels Serveis a la petita infància provinents de Xile.

La visita es va emmarcar dins del segon viatge d’estudis fet per aquestes professionals xilenes a diferents escoles i llars d’infants del país amb l’objectiu d’entrar en contacte amb la realitat educativa de Catalunya. La visita ha estat organitzada per l’Associació de Mestres Rosa Sensat, una entitat de referència en matèria educativa a Catalunya.

Després d’una breu presentació per part de les direccions de les dues llars, la delegació xilena va poder conèixer el funcionament dels centres educatius llavanerencs durant tot el matí. Com a cloenda a la visita, es va celebrar un debat amb l’objectiu de reflexionar sobre els principis pedagògics en què es fonamenten les activitats educatives de cadascun dels territoris.

xilenes 2

Diputació de Barcelona
^