Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 12.02.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
L'Ajuntament convida les famílies a conèixer l'oferta d'ensenyament públic del municipi

El proper 15 de febrer, els pares i mares de Sant Andreu de Llavaneres estan convocats a un acte on s’explicaran els estudis que es poden cursar als centres públics del municipi i es presentarà la nova Guia de Serveis Educatius

Sant Andreu de Llavaneres continua fent passos endavant per consolidar-se com a vila educadora de referència. Amb aquest objectiu, el municipi ha organitzat una sessió informativa per donar a conèixer l’oferta dels centres educatius públics que es poden trobar en el municipi. En el marc de la trobada informativa també es presentarà la nova  Guia de Serveis Educatius,  una publicació que té com a missió posar a disposició de totes les famílies del municipi la informació necessària sobre l’oferta educativa pública municipal.

Acte de presentació el dijous 15 de febrer a la Biblioteca municipal

Per tal de presentar l'oferta d'ensenyament públic al municipi, explicar quin és el compromís del consistori amb l’impuls de l'escola pública i donar a conèixer la Guia, la Regidoria d’Educació de Sant Andreu de Llavaneres ha organitzat el proper 15 de febrer un acte a la Biblioteca del municipi a partir de les 19 h. on estan convidades totes les famílies. La celebració d’aquesta trobada i l’elaboració de la Guia ha estat possible gràcies a la col•laboració de les llars d'infants municipals, les escoles i l’institut. En aquest sentit, la regidora d’Educació, Anna Sosa, destaca que ‘aquesta Guia i aquest acte són un exemple de la importància que l’Ajuntament i la xarxa pública de centres educatius donem a l’ensenyament com a eina vehiculadora que ens permet construir una societat millor’.

Des de l’Ajuntament s’anima les famílies a acudir a aquesta trobada on es parlarà sobre l'accés als diferents centres d’ensenyaments públics, l'oferta i els terminis d’inscripció.

Consulteu la Guia de Serveis Educatius

Guia Serveis Educatius

Guia Serveis Educatius

Fitxer: Guia_de_Serveis_Educatius_LlavaneresDEFINITIU.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 13
Mida: 563,94 kB

Diputació de Barcelona
^