Dijous, 24 de maig

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Pancarta de portada
Notícies
Es busquen ploraneres i ploraners per participar de la Rua de l'enterrament de la sardina

La comitiva fúnebre sortirā des de les escoles Serena Vall i Jaume Llull a les 16.45 hores i finalitzarā al pati del Casal de Llavaneres, on es cremarā el Rei Carnestoltes i se serviran sardines de brioix per a tothom.

L’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres fa una crida a la participaciķ en la Rua de l’enterrament de la sardina d’aquest prōxim dimecres 14 de febrer. Concretament, calen ploraneres i ploraners que formin part de la comitiva fúnebre del Rei i la Reina Carnestoltes. Per participar-hi, es demana als participants que s’inscriguin enviant un correu electrōnic a cultura@ajllavaneres.cat, indicant nom i cognom i en quina de les dues rues es vol plorar:

Rua de l’escola Serena Vall: passeig de la Riera, passeig de la Mare de Déu de Montserrat i plaįa de la Vila.

Rua de l’escola Jaume Llull: passatge de les Alsines, passeig Joaquim Matas, carrer del Doctor, carrer del Clōsens i plaįa de la Vila.

La sortida de la rua estā programada per a les 16.45 hores. En arribar a la plaįa de la Vila, on ens esperarā el Rei Carnestoltes de cos present, la comitiva continuarā pel carrer de Munt fins al pati del Casal de Llavaneres, allā es procedirā a la crema d’en Carnestoltes i se serviran sardines de brioix per a tothom.

cartell ploraneres

Informaciķ publicada el 12 de febrer de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT
Plaįa de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937 023 600 - Fax 937 023 637