X
Emergència per sequera!
Notícies
19.02.2018
Comença el procés participatiu ‘Redibuixem el Labandària'!

El passat dissabte 17 de febrer es va donar el tret de sortida a la iniciativa participativa que ha de decidir, a través de les aportacions dels veïns i veïnes, quins han de ser els nous usos dels espais d’aquesta antiga escola de la vila.

Més d’una seixantena de persones van assistir a la sessió informativa d'aquest dissabte on es van explicar els detalls del procés participatiu ‘Redibuixem el Labandària’, que servirà per definir els usos de l'antiga escola. En l'acte de presentació, que es va celebrar al mateix espai Labandària, hi van intervenir l’alcalde Nani Mora, el regidor de Participació Ciutadana, Albert Sala, l’arquitecte municipal i l’equip responsable del procés participatiu. Durant les seves intervencions, l’alcalde i el regidor van agrair als assistents l’interès en el projecte i els van animar a explicar-lo a la resta de ciutadans de la vila. L’alcalde Nani Mora va destacar que ‘amb la posada en marxa d’aquesta iniciativa es dona compliment a un dels compromisos del mandat’. L’objectiu, segons Mora, és ‘decidir conjuntament què volem que sigui el nou Espai Labandària en el futur’. Per la seva part, el regidor de Participació Ciutadana, Albert Sala, va destacar 'el nostre repte és que el futur Espai Labandària es converteixi en un emblema per a Llavaneres, com ja ho són Ca l'Alfaro o Can Caralt'. Les presentacions van donar pas a un interessant torn de debat entre els assistents.  

La jornada de votació final tindrà lloc el 2 de juny

El procés participatiu ‘Redibuixem El Labandària’ va començar aquest dissabte i s’allargarà fins al juny. A partir d'ara i fins al 22 d’abril es poden fer propostes a través dels diversos canals participatius: s'han habilitat cinc espais per dipositar les propostes físicament (l’OAC, Ca l'Alfaro, la Biblioteca, el Casal de Joves i el Casal de la Gent Gran) i un qüestionari virtual en el qual es demana als participants la seva percepció sobre les necessitats i que plantegin propostes d’ús. El formulari també permet deixar el correu electrònic en cas de voler rebre informació puntual del procés.

Durant els propers dies i amb la finalitat d'acostar el procés participatiu a tots els segments de la població s'efectuaran trobades a les escoles, l’Institut, el Casal de Joves i el Casal de la Gent Gran, entre d’altres.

Un cop tancada la fase de recollida de propostes, està previst que el 12 de maig se celebri una jornada de debat i que del 28 de maig a l’1 de juny estigui obert el període de votació. El dissabte 2 de juny se celebrarà la Festa de Retorn i es prioritzaran les propostes votades. El procés participatiu s'entendrà com a finalitzat en el moment en què el Ple municipal aprovi la proposta final de nou ús per al Labandària.

Des de l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres s’anima tots els veïns i veïnes a implicar-se en aquest procés participatiu que permetrà decidir conjuntament el nou ús a aquest emblemàtic equipament.

Presentacio Labandaria

Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^