X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 20.02.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Aquest diumenge, vine a donar sang!

Ca l'Alfaro serà la seu el proper diumenge 25 de febrer d'una nova jornada solidària de donació de sang a Sant Andreu de Llavaneres. Per fer-ho, només cal tenir entre 18 i 65 anys i pesar un mínim de 50 quilos. Per a més informació, podeu visitar el web www.donarsang.cat.

Un cop més, Sant Andreu de Llavaneres s’implica activament en la campanya de donació de sang organitzada pel Banc de Sang i Teixits, que compta amb l’estreta col•laboració de l’Ajuntament. Per tot plegat, Ca l'Alfaro acollirà una nova jornada de donació de sang aquest diumenge 25 de febrer.

Aquells que ho desitgin podran donar sang de les 10 a les 14 hores. Per fer-ho, només cal tenir entre 18 i 65 anys i pesar un mínim de 50 quilos. A més, es recorda que es pot donar sang fins a tres vegades l’any en el cas de les dones i fins a quatre en el dels homes. A l’equipament també es facilitarà informació sobre la donació (òrgans, cordó, plasma...) a aquells que ho requereixin.

Amb aquesta campanya, el Banc de Sang i Teixits i l’Ajuntament van de la mà per sensibilitzar la població sobre la necessitat de convertir la donació de sang en un hàbit, atreure nous donants i aconseguir, així, un important nombre de donacions durant les successives jornades.

L'Ajuntament fa una crida als veïns i veïnes a participar activament el proper diumenge 25 de febrer d’aquesta donació solidària de sang.

donacio sang 25 febrer

Diputació de Barcelona
^