X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 21.02.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El Centre d'Atenció Primŕria tancarŕ a les 8 del vespre

A partir del dilluns 19 de febrer, el CAP obrirŕ de dilluns a divendres de 8 a 20 h i els dissabtes de 8 a 17 h.

El Centre d’Atenció Primària de Sant Andreu de Llavaneres tancarà a les 20 hores, una hora abans que fins ara. Aquesta mesura, establerta per l’Institut Català de la Salut, tindrà una afectació mínima ja que en horari de 20 a 21 h no es feien visites programades i només s’atenien urgències. Des d’aquest dilluns aquestes últimes seran ateses pels professionals de l’atenció continuada al CAP d’Arenys de Mar.

Així doncs, des d'aquesta setmana l'horari d’atenció als ciutadans del Centre d’Atenció Primària de Sant Andreu de Llavaneres és el següent: de dilluns a divendres de 8 a 20 h i els dissabtes de 8 a 17 h.

Aquesta no és una mesura aïllada, sinó que s’està adoptant en tots els equips d’atenció primària de l’ àrea  Metropolitana Nord (Vallès Oriental i Occidental, Barcelonès Nord i el Maresme). D’aquesta forma, els treballadors faran el mateix horari que els professionals d’altres proveïdors de salut o o d’altres Centres d’Atenció Primària propers a Sant Andreu de Llavaneres (Barcelona, Metropolitana Sud i Girona).

Des de l’Institut Català de la Salut es recorda que per demanar assistència fora de l’horari habitual caldrà trucar al 061 CatSalut Respon, des d'on es derivarà el pacient cap al punt d’atenció continuada (PAC) -en aquest cas, el centre d’atenció primària d'Arenys de Mar-, o bé s’enviarà un metge al domicili o una ambulància d’emergències mèdiques.

Institut català de la salut

Diputació de Barcelona
^