X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 21.02.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
L'Ajuntament incorpora dues persones en el marc del Programa Treball i Formació impulsat pel Consell Comarcal

Les dues persones treballaran en projectes de l’àrea d’Urbanisme i realitzaran tasques de manteniment d’edificis i de la via pública.

Des de fa pocs dies l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres compta amb dues persones més, que es dediquen a desenvolupar feines de manteniment d’edificis i de la via pública. Aquesta incorporació s’ha realitzat en el marc del Programa Treball i Formació, a través del qual el Consell Comarcal del Maresme ha contractat un total de 44 persones que actualment estan treballant o bé al propi Consell Comarcal o en algun dels 21 ajuntaments del Maresme que participen en la iniciativa.

Les dues persones incorporades treballen dins de l’àrea d’Urbanisme i depenen de l’aparelladora municipal. Concretament, són una pintora amb un contracte anual a jornada completa i un paleta amb un contracte de sis mesos, també a jornada completa.

El Programa Treball i Formació 2017-2018, impulsat pel Consell Comarcal del Maresme, està adreçat a fomentar la inserció laboral de persones en situació d'atur i amb especials dificultats d'integració en el mercat laboral. Es tracta d'un programa que combina l'experiència professional amb accions de formació adreçades a millorar les opcions futures de reinserció laboral de les persones participants.

Consell comarcal del maresme

Diputació de Barcelona
^