Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 01.03.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Adjudicades les obres de construcció del futur pavelló poliesportiu

El Ple de l’Ajuntament aprova per unanimitat l’adjudicació de les tasques de direcció i construcció de la futura instal·lació esportiva. Amb aquest darrer pas es dona l’impuls definitiu a un projecte que ha de ser una realitat durant aquest 2018.

El passat dimarts 27 de febrer el Ple de l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres va aprovar per unanimitat l’adjudicació de les obres de construcció del futur pavelló poliesportiu ubicat al sector Els Ametllers a l’empresa Rogasa Construcciones y Contratas, SAU per un import de 2,5 milions d’euros. Segons va explicar l’alcalde Nani Mora davant del Ple ‘l’oferta presentada per aquesta empresa presenta una rebaixa de 190.000 euros respecte el cost estimat inicial i manté el compromís d’entregar l’obra dins el termini establert’. Per la seva part, el regidor d’Urbanisme, Josep Ruiz, va voler destacar que ‘amb l’inici dels treballs de construcció d’aquest equipament es dona resposta a una clara i històrica demanda de la població'.

Es preveu que l'equipament sigui una realitat abans de finalitzar l'any

Les obres de construcció del nou poliesportiu al sector de “Els Ametllers” s’allargaran durant 10 mesos, aproximadament. D’aquesta manera, i tenint en compte que l’empresa adjudicatària s’ha compromès a entregar l’obra amb un reducció de 50 dies sobre el termini, Sant Andreu de Llavaneres podria finalitzar l’any 2018 disposant d’unes noves instal•lacions esportives.

Els treballs del poliesportiu es desenvoluparan en dues fases: la primera consistirà en habilitar la pista multiesportiva i, en una segona etapa, es construirà la resta del pavelló i els vestidors. Està previst que aquest divendres 2 de març ja se celebri la primera reunió tècnica amb l’empresa adjudicatària on també hi participarà la Policia Local de cara a establir les mesures necessàries per garantir la màxima seguretat durant el període d’execució de l’obra.  

ple sant andreu de llavaneres febrer

Diputació de Barcelona
^