Dissabte, 24 de marį

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Pancarta de portada
Notícies
Es posa en marxa un servei de transport urbā alternatiu per als veīns afectats per les obres de l'avinguda Pau Casals

L’Ajuntament oferirā als veīns i veīnes usuaris del transport públic afectats pels talls de les obres de renovaciķ del clavegueram que siguin majors de 65 anys  o bé tinguin la mobilitat reduīda i s’hagin donat d'alta prčviament a l'OAC un servei de taxi gratuīt a demanda que estarā disponible tots els dies de la setmana.

l proper 19 de marį comencen les obres de renovaciķ del clavegueram de l’Avinguda Pau Casals. Unes obres que s’executaran en diversos trams, que s’allargaran fins al 18 de maig i que afectaran plenament la circulaciķ d’aquest vial a causa dels diversos talls i restriccions al trānsit.  

Afectacions al servei de la línia d’autobús C22
Una de les principals afectacions que provocaran aquestes obres serā l’anulˇlaciķ temporal de la parada de l’autobús urbā C22 a la mateixa Avinguda Pau Casals, concretament, a l’alįada  de pisos d'en Tordera. Per aquest motiu, l’Ajuntament va convocar els veīns i veīnes afectats per la desapariciķ temporal d’aquesta parada per explicar la posada en marxa d’un servei de transport urbā alternatiu que els permeti continuar desplaįant-se amb la māxima normalitat. Des de la Regidoria de Mobilitat s’ha tancat un conveni amb els taxistes del municipi per tal que donin cobertura, de manera gratuīta, a les necessitats de transport dels veīns i veīnes durant les mateixes hores que el servei d’autobús, i al llarg de tots els dies de la setmana. Per tal de garantir l’efectivitat del servei, es posarā en funcionament una central de reserves a la qual els veīns i veīns podran trucar per reservar el servei de taxi. Aquesta reserva s’haurā de fer, com a molt tard, abans de les 20 hores del dia anterior.  El servei estarā operatiu a partir del de mateix 19 de marį i el telčfon de reserves serā el 900 69 65 66.

Segons va explicar el regidor de Mobilitat, Joan Rubal,l’objectiu de la posada en marxa d’aquesta iniciativa és donar el māxim servei a ciutadans amb necessitats específiques com els majors de 65 anys, els discapacitats i acompanyants o les persones amb mobilitat reduīda”

Les obres de renovaciķ de clavegueram de l’Avinguda Pau Casals s’allargaran des del dilluns 19 de marį fins al 18 de maig. Per tal de facilitar l’arribada de vehicles particulars fins a la zona s’indicaran diversos passos i accessos alternatius.

Per a més informaciķ respecte aquest servei, els ciutadans poden dirigir-se a l'Ajuntament a través del correu de la Regidoria de Mobilitat (llava.mobilitat@ajllavaneres.cat) o bé adreįar-se directament a l’OAC.

Consulteu el document informatiu.

TAD versiķ definitiva

TAD versiķ definitiva

Fitxer: Triptic_TAD_Llavaneres_versio_definitiva.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 2
Mida: 591,11 kB

Informaciķ publicada l'1 de marį de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT
Plaįa de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937 023 600 - Fax 937 023 637