Dissabte, 24 de març

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Pancarta de portada
Notícies
Obertes les inscripcions per a parades i cassoles de la Festa del Pèsol 2018!

A través del següent formulari us podeu inscriure per estar presents als diversos espais d’exposició i participació previstos en la nova celebració de la Festa del Pèsol que tindrà lloc del 13 al 15 d’abril.

Ja es troben obertes les inscripcions per participar en les tradicionals parades i cassoles de la 19ª edició de la Festa del Pèsol de Sant Andreu de Llavaneres, unes de les jornades gastronòmiques més destacades de la comarca i del país.

Diverses modalitats de participació

Des de l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres s’ha posat en marxa el següent formulari perquè les persones i productors interessats a participar de la Festa puguin fer-ho triant la modalitat que més els interessi. En aquest sentit, s’ofereix la possibilitat de participar en un espai gastronòmic destinat a la degustació de productes com el pèsol, la coca i també begudes per a l'ocasió; ser presents en una carpa on s'hi podran exposar i vendre productes varis; o disposar d'un espai per a una cassola dins la carpa de la pesolada popular (només diumenge al matí). 

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica també es fa una crida als restauradors de la vila perquè, a través del mateix formulari, inscriguin els seus menús i propostes gastronòmiques i així formar part de la Mostra del Pèsol que se celebrarà durant tot el mes d’abril.

Accediu al formulari d’inscripcions!

logo festa pèsol

Informació publicada el 2 de març de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT
Plaça de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937 023 600 - Fax 937 023 637