Participació ciutadana - Sant Andreu de Llavaneres

Notícies

L’Associació de les Llums, dedicada al reforç escolar, i l’entitat Adall, centrada a tenir cura de les colònies de gats, treballen conjuntament per decorar noves casetes de porexpan per als animals.

Les entitats socials de Sant Andreu de Llavaneres continuen treballant conjuntament per seguir aportant beneficis al conjunt de la vila. Fa pocs dies, l’Associació de les Llums, que ofereix classes de reforç escolar a nois i noies, i l’entitat Adall, dedicada a tenir cura de les colònies de gats del poble, van posar en marxa una interessant acció conjunta.

El Casal de Joves va ser l’escenari d’aquesta activitat, que va consistir en que els alumnes de les classes de reforç van ajudar a pintar i a decorar les noves casetes de porexpan que s'instal•laran a les colònies per a gats de les quals té cura l'Adall. Una activitat divertida i engrescadora que va servir per crear sinergies, enfortir i promoure la participació ciutadana i per contribuir a crear xarxa entre aquestes associacions. Per part de les dues entitats participants, Adall i l'Associació de les Llums, aquesta ha estat una experiència molt enriquidora i ja comencen a planificar futures col•laboracions.

Des de la Regidoria de Participació Ciutadana es felicita les dues entitats per aquest exemple de col•laboració i treball conjunt i s’encoratja la resta del teixit associatiu del municipi a seguir aquesta línia de cooperació.

cooperacio entitats