Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 07.03.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Les escultures de Pere Casanovas arriben al Museu Arxiu

El proper divendres 9 de març s’inaugura la mostra titulada ‘Ritmes infinits’ d’aquest destacat escultor mataroní. L’exposició es podrà visitar fins al 8 d’abril.

El Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres acull a partir del divendres 9 de març una nova mostra d’art a càrrec d'un artista de la comarca. Es tracta de l’exposició ‘Ritmes infinits’, del mataroní Pere Casanovas, qui presenta un recull de la seva obra en metall.

Pere Casanovas és pintor i escultor de formació autodidacta i va iniciar la seva carrera artística a finals dels anys setanta, època en la qual va impulsar les ‘Setmanes Culturals’ de Mataró així com la celebració de diverses exposicions d’artistes contemporanis. Actualment dirigeix un important taller d'escultura a la ciutat mataronina que ha estat reconegut internacionalment i en el qual hi han passat artistes com Antoni Tàpies, Jaume Plensa, Antoni Llena, Javier Mariscal, Jorge Oteiza, Pablo Palazuelo, entre d’altres. En paral•lel a la seva tasca professional al taller, també ha realitzat obra pròpia, especialment escultura en metall. Les seves darreres exposicions han estat al Museu de Sant Pol de Mar i al Palau de l'Abadia de Sant Joan de les Abadesses, l'any 2011.

La mostra ‘Ritmes Infinits’ es podrà visitar al Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres fins al proper 8 d’abril.

Cartell expo pere casanovas

Diputació de Barcelona
^