X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 23.03.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
L'Ajuntament obrirà expedients sancionadors als responsables d'actes incívics a l'espai públic

Des del consistori es recorda que es disposa d’instruments per detectar i sancionar les persones que realitzen aquestes accions en contra de la convivència i el civisme a la vila.

marca civisme

Sant Andreu de Llavaneres treballa activament per fomentar el civisme i la convivència al municipi. En aquest línia, recentment, l’Ajuntament ha impulsat una campanya de civisme dirigida a sensibilitzar la ciutadania en relació a la necessitat de contraure un compromís col•lectiu cívic, i també a promoure actituds que contribueixin a una millor cohesió social i a una comunitat exemplar.

No obstant això, darrerament s’han detectat diversos actes incívics. A tall d’exemple, fa pocs dies, una persona va forçar i doblegar una barrera en la zona d'accés al Passeig marítim, una instal·lació que s’havia col·locat feia tot just una setmana. Des de l'Ajuntament es fa saber que les persones d'aquest i altres actes incívics poden ser identificades per mitjà de les càmeres de videovigilància i, per tant, poden rebre sancions tal com preveu la normativa i legislació vigent.

L’Ajuntament fa una crida a tots els veïns i veïnes a denunciar qualsevol acció de vandalisme o bretolada que s’estigui realitzant a la via pública per tal de garantir, entre tots, que Sant Andreu de Llavaneres sigui una vila cívica i acollidora.

Diputació de Barcelona
^