Diumenge, 22 d'abril

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Pancarta de portada
Notícies
Esteu a punt pel Llavamasterxef 2018?

En el marc de les activitats de la 19a Festa del Pèsol, Sant Andreu de Llavaneres tornarà a acollir el concurs de talent culinari Llavamasterxef que enguany arriba a la seva tercera edició. Accedeix a les inscripcions

La Festa del Pèsol presenta cada any una proposta d’activitats fresca i divertida per a totes les edats. I enguany, la Festa acollirà la tercera edició d’una de les propostes més populars i exitoses: el concurs de cuina Llavamasterxef. Es tracta d’una competició culinària per equips -formats per 5 persones- on els participants han de demostrar les seves habilitats als fogons elaborant plats en què el pèsol garrofal en sigui el protagonista.

Un repte: superar tres proves de cuina
El Llavamasterxef se celebrarà el dissabte 14 d’abril des de les 17 h fins a les 20.30 h i consistirà en la superació de tres proves de cuina que s’hauran d’elaborar a l'aire lliure:


• 1a prova. "La caixa sorpresa": a partir d'uns ingredients "sorpresa" caldrà elaborar un plat creatiu i entrant, sota un límit de temps.
• 2a prova. "Plat de Pèsol Garrofal": l'organització aportarà el pèsol garrofal i cada equip haurà de preveure els ingredients necessaris, les eines i cuinar un plat propi. Tot, amb un temps establert.
• 3a prova. "Les bones postres": dolça creativitat en mans dels candidats!


En aquesta edició 2018 del Llavamasterxef hi haurà un total de 4 premis, repartits en les categories de Llavamasterxef  i Llavamasterxef Júnior, cadascun dels quals consistirà en l’atorgament de 100 euros:


a) LLAVAMASTERXEF: Adreçat al públic en general. L’;equip ha d’estar format per 5 persones, 3 de les quals han de ser més grans de 16 anys. Aquest cop, com a novetat, el guardó està desglossat en 3 premis:
• 1r Premi: Caixa sorpresa Llavamasterxef 2018
• 2n Premi: Plat de Pèsol Garrofal Llavamasterxef 2018
• 3r Premi: Les bones postres 2018

b) LLAVAMASTERXEF JUNIOR: Adreçat a infants fins a 15 anys. L’equip ha d’estar format per 5 persones, 4 de les quals han de ser necessàriament nens o nenes d’edat igual o inferior a 15 anys.
• 4t Premi: Llavamasterxef Jr 2018

Els guardons s’entregaran per a l’equip guanyador de cadascuna de les proves i també es lliurarà un reconeixement als millors cuiners júnior, ja que 4 dels membres de cada equip han de tenir 15 anys o menys. El veredicte del jurat es farà públic el diumenge 15 d'abril, a les 12.30 h, al parc de Ca l'Alfaro.


Des de la Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme es recorda als participants que, per realitzar la prova, cal que portin tots els estris de cuina -es permet l'ús de robots de cuina- i els ingredients necessaris. L'Ajuntament, per la seva banda, es fa càrrec de la instal·lació de taules, cadires, un fogonet elèctric doble per equip, els ingredients sorpresa del primer plat i els pèsols per al segon.  D'altra banda, es vol aclarir que, tal com es diu a les bases del concurs, cal que es cuini en el moment de la prova, a excepció que algun procediment requereixi hores de repòs.
Accedeix a les inscripcions

llavamasterxef

Informació publicada el 29 de març de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació relacionada
La competició se celebrarà dissabte, 14 d'abril, i començarà entre les 10.30 h i les 14 h.
El concurs de cuina es farà dissabte, 14 d'abril, a la tarda, coincidint amb la Festa del Pèsol.
19a Festa del Pèsol de Llavaneres: del 13 al 15 d'abril
Accediu al formulari d'inscripció per formar part de la nova edició d'aquesta mostra tan representiva de la riquesa gastronòmica de Sant Andreu de Llavaneres. Disposeu de diverses modalitats de participació.

AJUNTAMENT
Plaça de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937 023 600 - Fax 937 023 637