Participació ciutadana - Sant Andreu de Llavaneres

Notícies

Per segon any consecutiu, la Festa del Pèsol inclourà entre les seves activitats l’elecció d’aquests dos personatges entre els veïns i veïnes de la vila. Accediu al formulari d’inscripció online

Ja estan obertes les inscripcions al segon càsting de la Princesa de Pèsol Garrofal i del Príncep Verd de Sant Andreu de Llavaneres, una proposta que vol ser una recuperació i actualització de tradicions com l’elecció de la pubilla i l’hereu. Les regidories de Promoció Econòmica i Participació Ciutadana impulsen per segon any aquesta activitat dirigida a entitats i associacions locals, que podran presentar la seva parella de candidats.

Requisits per participar
Per a poder esdevenir la Princesa del Pèsol o el Príncep Verd els aspirants han de tenir entre 8 i 16 anys, pertànyer a una entitat registrada al Registre Municipal d’Associacions i Entitats Ciutadanes de Sant Andreu de Llavaneres i estar empadronats a la vila, entre d’altres.

L’elecció se celebrarà el diumenge dia 15 d’abril
Els aspirants hauran de presentar-se diumenge 15 d'abril a les 12.30 hores al parc de Ca l'Alfaro, recinte firal de la 19a Festa del Pèsol, vestits per a l'ocasió, tot i que l’estil és lliure. Totes les parelles hauran de representar breument el conte de La Princesa i el Pèsol, de Hans Christian Andersen, seguint les indicacions que rebran en el moment del càsting. Un cop elegits com a princesa i príncep, és molt important que els escollits escenifiquin i assumeixin el paper de representant del pèsol garrofal de Sant Andreu de Llavaneres i vesteixin adequadament per a aquesta funció en totes les activitats en què participin. L’elecció de la parella guanyadora anirà a càrrec d'un jurat format per persones relacionades amb el món de la cultura.

Per a inscripcions, cal emplenar aquest formulari.

FestaCastingPèsol