Diumenge, 22 d'abril

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Pancarta de portada
Notícies
Esteu preparats pel primer 'Room escape del Pèsol, la Coca i el comerç'?

La prova per equips d’entre 3 i 5 persones se celebrarà el dissabte 14 d’abril i es podrà iniciar entre les 10.30 h i les 14 h. Inscriu-te aquí!

tablet escape room

aLa 19a Festa del Pèsol de Sant Andreu de Llavaneres arriba enguany amb destacades i originals novetats com la posada en marxa del "Room escape del Pèsol, la Coca i el comerç", una gimcana urbana que començarà a les hortes de Llavaneres i finalitzarà als carrers comercials del centre del municipi. Aquesta activitat recorrerà tot el municipi i està basada en un joc d'aventura física en què els jugadors i jugadores resoldran una sèrie de trencaclosques i endevinalles amb pistes, consells i estratègies per completar els objectius fixats, durant un temps determinat.

Un circuit que caldrà resoldre per equips i gràcies a un dispositiu electrònic

Per participar en aquest singular room escape serà necessari organitzar equips de 3 a 5 jugadors que tinguin ganes de resoldre enigmes i viure aventures. El punt de trobada d’inici de la prova estarà situat dins el parc de Ca l’Alfaro. Des de l’organització es fa saber als participants que es recomana portar roba còmoda i que necessitaran transport propi per a realitzar les proves.  

Per tal de desenvolupar la prova es facilitarà als equips participants un dispositiu electrònic que els guiarà i orientarà en la superació de les diverses fases del room escape. Aquesta competició ha estat ideada i programada pels estudiants de l’Escola Enti UB dedicada a les noves tecnologies interactives, Sergi Fabregat, Òscar Rivas, Víctor Gonzalez i David Alfar.

Per participar en el "Room escape del Pèsol, la Coca i el comerç" és necessari inscriure’s en el següent enllaç.

Informació publicada l'11 d'abril de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació relacionada
La competició se celebrarà dissabte, 14 d'abril, i començarà entre les 10.30 h i les 14 h.
El concurs de cuina es farà dissabte, 14 d'abril, a la tarda, coincidint amb la Festa del Pèsol.
19a Festa del Pèsol de Llavaneres: del 13 al 15 d'abril
Accediu al formulari d'inscripció per formar part de la nova edició d'aquesta mostra tan representiva de la riquesa gastronòmica de Sant Andreu de Llavaneres. Disposeu de diverses modalitats de participació.

AJUNTAMENT
Plaça de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937 023 600 - Fax 937 023 637