Dijous, 24 de maig

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Pancarta de portada
Notícies
Arriben les propostes del Forma't 2018

Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt presenten una oferta formativa destinada a emprenedors, comerciants, empresaris, joves i persones en recerca de feina.

forma't 2018

Els Ajuntaments de Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt impulsen una nova edició del Forma't, una proposta de formació adreçada a persones que busquen una ocupació, que volen emprendre o que aposten per millorar el seu negoci. El cicle per a la formació i l'ocupació inclou sessions dedicades a l'emprenedoria, el comerç, la recerca de feina i els joves.

El Forma't 2018 ha començat aquest mes d’abril i s'allargarà durant tot l'any, fins al desembre. Aquesta serà la sisena edició d'un cicle que vol fomentar la formació i l'ocupació i que en els darrers cursos ha estat un èxit. A Llavaneres s'ofereixen diversos tallers, conferències i cursos a la Biblioteca municipal i al Casal de Joves de Llavaneres.

Les activitats s'han programat en tres blocs atenent el perfil del participant a qui s'adreça l'oferta lectiva: comerciants, emprenedors i empresaris; persones en procés de recerca de feina; i joves. La majoria de sessions es faran en horari de matí, però també n'hi haurà de tarda i de nit.

Aquest programa formatiu ha estat impulsat conjuntament per la Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme de Sant Andreu de Llavaneres en col·laboració amb l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.

Accediu al formulari d'inscripció.

Consulteu l'oferta formativa:

forma't 2018

forma't 2018

Fitxer: Forma_t_2018.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 375,18 kB

Informació publicada el 18 d'abril de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT
Plaça de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937 023 600 - Fax 937 023 637