X
Emergčncia per sequera!
Notícies
25.05.2018
Llavaneres se suma a la jornada ‘Let's Clean Up Europe!'

Per tercer any consecutiu el municipi participarà en aquesta jornada europea. Tot i que estava prevista per al 3 de juny, les condicions metereològiques han obligat a ajornar-la i properament se sabrà la nova data. Inscriviu-vos a l’activitat!

Sant Andreu de Llavaneres torna a implicar-se en la iniciativa ‘Let’s Clean Up Europe!’, una gran campanya a nivell europeu que consisteix en la realització d’accions de neteja en espais naturals ubicats o propers als nuclis urbans. Aquesta jornada té com a objectiu fomentar el respecte a l’entorn i el civisme i s’emmarca dins de la Setmana Europea per a la Prevenció de Residus. Es tracta d’una activitat oberta a tots els públics ideal per aquells que vulguin realitzar activitats familiars.

Concretament, Sant Andreu de Llavaneres celebrarà una jornada de neteja de diferents zones verdes del poble. Després de l’activitat i per recuperar l’energia es convidarà tots els participants a un refrigeri al parc de Ca l’Alfaro. La data definitiva es coneixerà properament.

La participació del municipi en aquesta iniciativa europea ha estat impulsada des de les Regidories de Medi Ambient i Participació Ciutadana, amb la col•laboració de l’ADF Serralada de Montalt.

Accediu al formulari d’inscripcions.

Cartell de Let's Clean Europe

Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^