Participació ciutadana - Sant Andreu de Llavaneres

Notícies

El proper 12 de maig se celebrarà una trobada participativa al mateix Espai Labandària (passeig de Jaume Brutau, 4). Accediu a les inscripcions.

El procés participatiu ‘Redibuixem el Labandària’ encara la seva recta final. El passat diumenge 22 d’abril va finalitzar el termini online de presentació de propostes i fins a finals de setmana es van poder dipositar les darreres idees a les urnes distribuïdes. Fins dissabte a la Biblioteca municipal, els Casal de Joves i de Gent Gran i durant tot el cap de setmana a l'Oficina de Turisme. Fins divendres, a l'Ajuntament, a Ca l'Alfaro i a les dues escoles.

Un cop acabada aquesta fase del procés participatiu, el proper pas serà discutir obertament les propostes que s’han recollit. Per aquest motiu, des de la Regidoria de Participació Ciutadana s’ha organitzat un taller de debat el proper 12 de maig obert a tothom per tal de discutir les propostes recollides. La sessió començarà a les 11 hores a l’Espai Labandària. Al final de la sessió hi haurà un piscolabis.

Des de l’Ajuntament s’anima els veïns i veïnes a participar en aquest taller per debatre, entre tots, les propostes que s’han fet arribar en aquest procés participatiu. Accediu a les inscripcions.

La jornada de votació final tindrà lloc el 2 de juny

El procés participatiu ‘Redibuixem el Labandària’ va començar a mitjans de febrer i s’allargarà fins al juny. Un cop tancada la fase de recollida de propostes, està previst que, després de la jornada de debat del 12 de maig, del 28 de maig a l’1 de juny, a l'OAC de l'Ajuntament, es dugui a terme el procés de priorització. El dissabte 2 de juny la urna es traslladarà a l'Espai Labandària, on s'hi podrà votar durant tot el dia, s'hi celebrarà la festa de cloenda i es durà a terme l’escrutini de les votacions per part d'un equip tècnic designat per l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, sota la supervisió del Secretari Municipal. El procés participatiu s'entendrà com a finalitzat en el moment en què el Ple municipal aprovi la proposta final de nou ús per al Labandària.

taller de debat labandària