Escola municipal de música
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 25.04.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Comença el període de preinscripció a l'Escola de Música Llavaneres

Del 7 al 17 de maig s’obren les preinscripcions per a nous alumnes per al curs 2018-2019 a l’Escola Municipal de Música Llavaneres. Per apuntar-s’hi, cal emplenar el formulari que trobareu en aquest enllaç . Durant les mateixes dates se celebraran jornades de portes obertes per conèixer les instal·lacions del centre.

escola de música

L’Escola Municipal de Música Llavaneres es prepara per començar un nou curs acadèmic després de l’estiu. Per aquest motiu, aquests dies obre les seves portes a les famílies i alumnes que estiguin interessats en els estudis musicals.

Portes obertes del 7 al 10 de maig
Per aquelles famílies i futurs alumnes que vulguin conèixer més de prop el funcionament de l’Escola de Música, podeu assistir a les jornades de portes obertes del 7 al 10 de maig, de 16 a 20 h (carretera de Sant Vicenç, 14 – Edifici Can Caralt). Us atendran de forma individualitzada per ensenyar-vos l’espai, explicar-vos l'oferta educativa  i resoldre els vostres dubtes.

Una àmplia oferta educativa
L’Escola Municipal de Música Llavaneres ofereix programes de formació per a totes les edats i nivells.  

  • Projecte Cluster.  Aquesta activitat es realitza a l’Escola Jaume Llull i a l’Escola Serena Vall.
    • Sensibilització musical, per a alumnes de 3 a 5 anys. A través del joc, la percepció auditiva, la cançó i el moviment, experimenten amb els paràmetres musicals i aprenen a viure i estimar la música.
    • Cor escolar, per a nens i nenes de 6 a 11 anys. Una iniciació a la música a través del cant coral, una oportunitat per aprendre a utilitzar els recursos de la veu.
  • Iniciació, per a infants de 6 i 7 anys. Es realitza una primera incursió a l’instrument, sempre acompanyada de la pràctica del cant coral i el llenguatge musical per tal d’anar descobrint els elements que conformen la música.
  • Nivell bàsic, per a nens i nenes de 8 a 11 anys.  El programa inclou l’estudi de l’instrument, conjunt instrumental, cant coral i llenguatge musical, que els aporta les eines bàsiques per desenvolupar-se en el món de la música.
  • Joves, a partir de 12 anys. Programes adaptats a les inquietuds i nivell de l’alumne. Permet seguir evolucionant amb el seu instrument i complementar-ho participant en conjunts instrumentals o corals. També hi ha la possibilitat de fer un treball més intensiu per tal de preparar les proves d’accés a estudis professionals.
  • Adults. Permet participar al Cor d’adults Minerva, iniciar-se o perfeccionar l’estudi d'un instrument, tocar en un conjunt instrumental per adults o aprendre llenguatge musical.
  • Tallers. Al llarg del curs, es realitzen tallers de curta durada, com el Ballmanetes per a nadons de 4 a 36 mesos i els seus pares, o Música per a uns versos sobre la relació de la música i la literatura. En podeu estar puntualment informats a través de l’escola o els canals de comunicació de l’Ajuntament.


Una diversa oferta instrumental

Els instruments que s’ensenyen a l’Escola Municipal de Música Llavaneres són: violí, viola, violoncel, flauta travessera, clarinet, saxo, piano, guitarra, bateria, i per a joves i adults també cant i, a partir del proper curs, baix elèctric.


Per a més informació, contacteu amb l’Escola Municipal de Música a escolamusica@ajllavaneres.cat, al 93 792 92 80 o adreçant-vos a Carretera de Sant Vicenç, 14 (Edifici Can Caralt) en horari de secretaria, de dilluns a dijous de 16 a 20h.

projecte clúster

projecte clúster

Fitxer: CLUSTER_proposta_curs_18_19.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 4
Mida: 1,35 MB

Criteris preinscripció Escola de Música

Criteris preinscripció Escola de Música

Fitxer: Criteris_preinscripcio_escola_musica_2018_2019.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 509,95 kB

Oferta educativa 2018-2019

Oferta educativa 2018-2019

Fitxer: Oferta_educativa_2018_2019.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 130 kB

Diputació de Barcelona
^