Dijous, 24 de maig

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Pancarta de portada
Notícies
Continuen les actuacions de la campanya per fomentar la separaciķ de residus

El consistori ha impulsat durant els darrers mesos la campanya ‘MO:Separa bé ’a través de la qual s’han desenvolupat diverses actuacions com ara el repartiment de díptics o imants informatius.

Logotip Matčria Orgānica

L’Ajuntament continua treballant per conscienciar els veīns i veīnes de la importāncia de separar bé la brossa que generem a casa nostra.  Amb aquest objectiu fa pocs dies l’Ajuntament ha desplegat una de les accions de la campanya per la millora de la FORM (fracciķ orgānica) que ha consistit en el repartiment d’un díptic i d’un imant informatius en els domicilis de la vila. Aquesta campanya, impulsada conjuntament per les Regidories de Medi Ambient i Comunicaciķ, ha estat subvencionada pel Ministeri d’Agricultura i per l’Agčncia de Residus de Catalunya. Consulteu més informaciķ sobre la campanya.

Aquesta darrera actuaciķ ha coincidit amb l’inici d’una iniciativa a nivell comarcal, la campanya divulgativa ‘Recicla i guanyarās’ creada pel Consorci per al Tractament de Residus Sōlids Urbans del Maresme, per la qual s’ha editat un vídeo explicatiu que podeu consultar en aquest enllaį.

Nou programa de prevenciķ de residus i recursos de Catalunya (PRECAT20)

Recentment, s’ha aprovat el Programa de prevenciķ de residus i recursos de Catalunya (PRECAT20), que estableix que l'objectiu pel 2020 és que el 60% dels residus municipals se separin. Sant Andreu de Llavanereses trobava al 2016 a les portes d'assolir aquest objectiu amb un percentatge de separaciķ del 59.35%, perō la tendčncia registrada en els darrers anys ha anat a la baixa.

Des del consistori es demana prendre conscičncia de la importāncia de separar bé els residus. Tanmateix, es recorda que la recollida selectiva afavoreix la creaciķ de més llocs de treball i permet reduir costos en el servei de recollida, transport i gestiķ dels residus municipals.

Informaciķ publicada el 4 de maig de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT
Plaįa de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937 023 600 - Fax 937 023 637