Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 11.05.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
L'Ajuntament impulsa la creació d'un Consell d'Infants

L’òrgan de caràcter consultiu i de participació estarà format per infants d’entre 10 i 12 anys de les escoles públiques de la vila.

consell infants

Des de fa pocs dies Sant Andreu de Llavaneres disposa d’un nou instrument per recollir les aportacions i el punt de vista dels més petits de la vila: el Consell d’Infants. Es tracta d’un òrgan de caràcter consultiu i de participació on els infants podran dialogar, debatre, elaborar propostes i fer sentir la seva veu sobre temes relacionats amb la vila i la infància.

El Consell d’Infants estarà integrat per alumnes de les escoles d'infantil i primària Jaume Llull i Serena Vall, dels cursos de 5è i 6è de primària, escollits pels seus companys i per sorteig i durant un període de dos anys. També en formaran part un professor de cadascuna de les escoles, l’alcalde, la regidora d’Educació i un representant de cada grup municipal.

La regidora d’Educació, Anna Sosa, destaca que el Consell d’Infants ‘és un instrument educatiu que fomenta el diàleg, la interrelació entre infants de la vila, la coresponsabilitat i la qualitat de la democràcia’. En aquest sentit, els objectius de la posada en marxa del Consell són tenir en compte les opinions dels infants, les seves necessitats i els seus desigs a l’hora de fer nous projectes i buscar solucions; potenciar i dinamitzar la participació dels infants en la vida del municipi; estrènyer lligams entre les escoles i l’Ajuntament; fomentar el treball col•lectiu per un bé comú i finalment fer dels infants subjectes actius de la nostra societat.

Des de l’Ajuntament s’anima els alumnes a participar en aquest òrgan i s’agraeix a les escoles Jaume Llull i Serena Vall la seva implicació en el projecte.

Diputació de Barcelona
^