Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 15.05.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Reunions informatives per als sol·licitants dels ajuts individuals de menjador del Consell Comarcal del Maresme per al curs 2018-2019

Les trobades tindran lloc dijous 17 de maig a les 17 h i a les 18.30 h a la sala de plens de l’Ajuntament.

Ajudes menjador Llavaneres

L’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, a través de la Regidoria de Serveis Socials, convida a les famílies del municipi que tinguin fills/es en edat escolar (de P3 a 4rt. de la ESO), a participar aquest proper dijous 17 de maig d’una reunió informativa sobre els ajuts individuals de menjador del Consell per al curs 2018-2019.

Es duran a terme dues sessions, la primera a les 17h i la segona a les 18.30h (totes dues tindran lloc a la sala de plens del consistori). En el marc d'aquestes trobades, s’explicarà als assistents les novetats per al curs vinent i es resoldran tots aquells dubtes que puguin tenir les famílies. En aquest sentit, és molt important que les famílies interessades en sol·licitar aquest ajut assisteixin a a alguna de les reunions, ja que s’entregaran els formularis de sol·licitud i es resoldran tots els dubtes que puguin tenir.

Durant les reunions també donarem informació sobre les beques de material escolar municipals, per al proper curs 2018-2019.

L’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres fa una crida als veïns i veïnes a participar d’aquestes sessions informatives i recorda la necessitat d’assistir-hi si es vol disposar del formulari de petició.

Diputació de Barcelona
^