Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 24.05.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Les sol·licituds de beques menjador es poden presentar a Ca l'Alfaro fins el 22 de juny

Els ajuts individuals del servei de menjador escolar garanteixen el 50% de l'import a totes les famílies que compleixin els requisits.

menjador escolar

Fins el 22 de juny és obert el termini per tal que les famílies presentin la sol·licitud de beques individuals del servei de menjador escolar pel proper curs. Els ajuts tenen per objectiu garantir que tots els infants de Llavaneres que ho necessitin tinguin accés al servei de menjador escolar. Per aquest motiu, totes les famílies que no superin els llindars de renda establerts tindran assegurada una beca del 50% del preu del menjador sense necessitat d’entrar en llistes d’espera.

Per entrar a la convocatòria de beques menjador la família ha d’estar per sota dels següents llindars de renda anual:

  • Primer adult (sustentador principal): 9.667,30 euros
  • Segon adult (sustentador principal): 4.833,60 euros
  • Altres adults que integren la unitat familiar diferents als sustentadors principals: 2.416,80 euros
  • Per cada nen/a de la unitat familiar: 2.900,20 euros

Les sol·licituds s’han d’entregar a l’Edifici Ca l’Alfaro i consten de dos documents: el formulari general d'entrada de beques menjador i la sol·licitud model CC1M1.

Hi ha dos tipus de beques menjador: la que finança el 100% del servei de menjador i la que finança el 50%. Les famílies que acreditin que la seva renda anual no supera el 60% dels imports abans exposats, a més d’acreditar altres aspectes com ser família nombrosa o monoparental, tenir infants en acollida, tenir un fill o filla amb discapacitat, trobar-se en risc d’exclusió social, etc., podran optar a una beca del 100% del cost del servei de menjador escolar. Podeu consultar més informació sobre els requisits de la convocatòria a les Bases Reguladores i en aquest document informatiu sobre els ajuts individuals de menjador 2018-2019.

Diputació de Barcelona
^