X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 06.06.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El Ple aprova per unanimitat destinar l'estalvi del pressupost de 2017 a noves inversions

El govern invertirà més de dos milions d'euros a finalitzar la construcció del pavelló municipal, a reparar un dipòsit d'aigua i amortitzar un crèdit vinculat al Pla de Sanejament signat l'any 2012.

Ajuntament de Llavaneres

El tancament de l’exercici 2017 ha suposat bones notícies pels comptes municipals. El consistori disposa d’un romanent de 5.882.161 euros, la meitat del qual es destinarà a inversions i a amortitzar el deute, tal i com va aprovar el Ple per unanimitat. El regidor d’Hisenda de Sant Andreu de Llavaneres, Albert Sala, ha explicat que es compliran el quatre objectius fixats a principis de mandat, que són «reduir el deute, amortitzar el Pla de Sanejament, aconseguir finançament per avançar en la construcció del pavelló i no augmentar els impostos en el global dels quatre anys». Sala ha afirmat que l’estalvi aconseguit «és fruit de la bona gestió econòmica dels darrers anys i del treball dels tècnics que formen part de l’equip d’intervenció i economia de l’Ajuntament». Sala ha assegurat, a més, que en el proper exercici es reduirà l’IBI.

El govern destinarà més de dos milions d’euros en diversos projectes. En primer lloc, s’avançarà en la construcció del pavelló municipal, en concret amb l’adequació dels vestidors i el vestíbul. En segon lloc, s’invertirà en la reparació d’un dipòsit d’aigua municipal, una obra important per millorar el sistema d’abastament d’aigua al municipi. I, per últim, el govern liquidarà el deute amb l’Estat contret l’any 2012 dins del Pla de Sanejament per pagar a proveïdors que es van acollir diversos municipis amb dificultats econòmiques. La resta del romanent es reservarà i no s’utilitzarà, reforçant així la solvència econòmica de l’ajuntament.

Diputació de Barcelona
^