Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 11.06.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
La nova marquesina de la parada de Can Pi és més àmplia i funcionarà amb energia solar

L'Ajuntament ha canviat l'anterior marquesina malmesa per un accident de trànsit, ubicant la nova de manera més adequada i amb més comoditat i informació pels passatgers.

nova marquesina Can Pi

L´àrea de mobilitat de l´Ajuntament de Llavaneres ha substituït la marquesina de la parada d´autobús de Can Pi, després de l´accident de trànsit que hi va haver el passat mes d´abril i que va deixar l´antiga marquesina molt malmesa. El regidor de Mobilitat, Joan Rubal, ha explicat que «la nova és més àmplia, còmode, conté més informació i està millor il·luminada, oferint un millor servei als usuaris i facilitant la tasca dels conductors d´autobús».

Una de les principals novetats que trobaran els usuaris del C20 i el C22 és que la parada s´ha ubicat de manera que és molt més fàcil pels autobusos d´aturar-se just davant i que coincideixi la porta d´accés al vehicle amb on es troben els usuaris esperant. A més, s´han ampliat el nombre de seients de la parada i ara el banc té una capacitat per sis persones. S´han instal·lat tres pilones per millorar la seguretat dels usuaris i evitar cap altre accident.

També s´ha millorat força la informació a la marquesina, amb la col·locació de dos rètols (un per cada banda) amb el nom de la parada i les línies de bus que s'hi aturen i una vitrina informativa amb els horaris i altres informacions d'interès municipal. A més s´ha reforçat la il·luminació de la marquesina, amb la instal·lació de tres llums led que es recarregaran amb energia solar.

Diputació de Barcelona
^