Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 12.06.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Finalitza la primera fase de les obres de renovació del clavegueram de l'avinguda Pau Casals

Les obres van suposar el tall del tram comprès entre el CAP i el camí de Can Rabassa, que ja ha quedat reobert al trànsit.

Renovació claveguera av. Pau Casals

Ha finalitzat la primera fase de les obres de renovació del clavegueram de l´avinguda Pau Casals, que es van iniciar el passat mes de març. Els treballs es van realitzar entre el Centre d´Atenció Primària i el camí de Can Rabassa, on es va aixecar el ferm de la via per obrir-hi una rasa i realitzar les actuacions de millora corresponents.

Aquest fet va suposar el tall al trànsit de la via i l´Ajuntament va informar als veïns sobre les rutes alternatives que podien fer servir durant el transcurs de les obres. El tall també va alterar el recorregut de l´autobús C22 i el consistori va posar en marxa el servei de transport a demanda per a tots els usuaris. L´avinguda ja es troba reoberta al trànsit. El regidor d´Urbanisme, Josep Ruiz, ha explicat que «el projecte de renovació del clavegueram és molt important per millorar l´evacuació d´aigües i la salubritat, a més d'imprescindible donat el mal estat de la claveguera substituida. Agraïm als veïns i veïnes la seva comprensió malgrat els inconvenients dels treballs».

Des del departament d´Urbanisme i Obres públiques s´està preparant la documentació per l´aprovació de la segona fase de les obres, que es realitzaran des del camí de Can Rabassa fins a l´avinguda Onze Pins i que estan previstes realitzar aquest any. Els treballs també inclouran la millora dels passos elevats. L´Ajuntament informarà degudament de totes les afectacions que pugui produir aquesta segona fase de les obres.

Diputació de Barcelona
^