X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 15.06.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
L'Escola Municipal de Música de Llavaneres participa en el multitudinari concert de l'aniversari de l'ACEM

16 alumnes del Cor de nivell bàsic van interpretar diverses cançons juntament amb milers de músics al RCDE Stadium, per commemorar el 25è aniversari de l'Associació Catalana d'Escoles de Música.

25 anys ACEM

L’Escola Municipal de Música de Llavaneres va participar en un acte molt especial i espectacular. Més de 5.500 músics van celebrar el 25è aniversari de l’Associació Catalana d’Escoles de Música amb un concert multitudinari al RCDE Stadium de Cornellà – El Prat. 16 nois i noies d’entre 8 i 11 anys del Cor de nivell bàsic de Llavaneres van participar-hi interpretant dues cançons: «L’Ametller», un poema de Joan Maragall; i «La Meva Terra És El Mar» de Lax’n’Busto. Posteriorment tots els músics van interpretar conjuntament «La Meva Petita Terra» de Manel Camp.

L'Associació Catalana d'Escoles de Música agrupa les escoles de música municipals que durant aquests 25 anys han promogut l’apropament dels estudis musicals al conjunt de la població i han despertat actituds artístiques a milers d’infants. En aquest sentit, la regidora d’Educació de l’Ajuntament, Anna Sosa, ha explicat que «és tot un orgull que l’Escola Municipal de Música participi en aquesta trobada, que posa en valor la tasca i la qualitat dels professors i alumnes».

Podeu veure una crònica de la jornada a continuació: 

Diputació de Barcelona
^