Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 04.07.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Imatge de la Prevent Moonrunning 2018
Centenars de persones participen a la Prevent Moonrunning
La cursa solidària organitzada per la Fundació Prevent aplega a 400 persones a Sant Andreu de Llavaneres, que van compartir un vespre esportiu amb finalitats benèfiques.

Més de 400 persones van participar a la Prevent Moonrunning dissabte passat. Un any més, el municipi va acollir aquest esdeveniment esportiu organitzat per la Fundació Prevent, amb la col·laboració de l´Ajuntament de Llavaneres que té com a principal objectiu promoure la pràctica de l'esport per tots i transmetre que esport i solidaritat van de la mà. El 75% de les inscripcions es destinarà al campus infantil per a nens i nenes amb paràlisis cerebral i el 25% restant es donarà a la Associació Llavaneres Contra el Càncer 

La Prevent Moonrunning constava de tres circuits adaptats perquè esportistes amb i sense discapacitat hi poguessin participar. A més, els nens i nenes d'edats compreses entre els 4 i 12 anys van poder participar en la Prevent Moonrunning Kids recorrent diferents distàncies segons la seva edat. 

Durant tota la tarda i part de la nit centenars de persones van participar de les activitats que es van celebrar al parc de Ca l´Alfaro, com ara exhibicions d'esport adaptat, tallers infantils i un concurs de dibuix.

Diputació de Barcelona
^