Escola municipal de música
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Comença un nou curs a l'Escola Municipal de Música
Algunes de les formacions i instruments encara disposen de places

El proper dimecres 12 de setembre, es reprèn l'activitat lectiva a l'Escola Municipal de Música Llavaneres. Més de 125 alumnes, des dels 3 anys fins a adults, tornaran a realitzar la seva sessió setmanal de música.

Concert

L'oferta regular seguirà la tendència del curs anterior. Dins el Projecte Cluster, s'ofereixen activitats extraescolars a les escoles Jaume Llull i Serena Vall de Sensibilització musical pels alumnes de P3, P4 i P5, i la possibilitat de participar d'un Cor Escolar pels alumnes de Primària.

La resta d'activitat formativa, a partir dels 6 anys, es realitza a l'edifici de l'escola de música a Can Caralt. En aquesta edat, a 1r de primària, els alumnes destinen una sessió setmanal a conèixer i tocar tots els instruments que s'imparteixen a l'escola de música, la Roda d'instruments. D'aquesta manera, tenen tota la informació per decidir quin instrument voldrien començar a tocar a partir de l'any següent. Aquesta primera incusió a l'instrument, va acompanyada de la pràctica del cant coral i el llenguatge musical per anar descobrint i aplicant els elements que conformen la música.

A partir dels 7 anys, els alumnes aprenen a desenvolupar-se amb el seu instrument i evolucionen musicalment afegint-se també a un conjunt instrumental quan porten uns mesos d'experiència. Pel que fa als joves i als adults, l'escola s'adapta als diferents perfils d'alumne, sigui quin sigui el seu nivell i donant resposta a les seves inquietuds. A més, volem potenciar formacions que no requereixin de formació musical prèvia, i per això una novetat d'aquest curs serà la realització de forma regular d'un Conjunt de música electrònica per a joves, a part de seguir promocionant el cant coral a través del Cor Jove per alumnes de 12 a 18 anys, i la Coral Minerva pels adults.

A més, al llarg del curs s'oferiran activitats i tallers de curta durada per a les diferents edats, des de música en família per a nadons fins a tallers de música i literatura per adults.

Places vacants

Per aquells possibles nous interessats, l'escola encara disposa de places vacants per estudiar els següents instruments: violí, viola, violoncel, guitarra, flauta travessera, saxo i clarinet per a totes les edats, i baix elèctric i cant per a joves i adults.

Igualment, també es pot venir a participar de les diferents corals, des de la d'iniciació per alumnes de 6 i 7 anys a la Coral d'adults Minerva; aprendre llenguatge musical o venir a tocar als conjunts instrumentals de l'escola si es té una formació instrumental prèvia. 

Podeu conèixer l'oferta de l'escola amb més detall en aquest enllaç.

Diputació de Barcelona
^