X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 26.07.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
logo llavaneres
Obertes dues convocatňries d'ajuts a col·lectius amb necessitats especials

Les persones amb diversitat funcional i persones majors de 65 anys amb problemes d'autonomia a la llar poden sol·licitar un ajut econňmic per fer petits arranjaments a casa o adquirir material per tenir una millor qualitat de vida.

Aquestes iniciatives, dotades amb 16.000 euros,  estan  incloses dintre del Pressupost Participatiu 2018.

La Regidoria de Benestar Social ha obert dues convocatòries d'ajuts per a persones amb diversitat funcional i persones majors de 65 anys amb problemes d'autonomia a la llar. Aquests dos col·lectius poden sol·licitar un ajut econòmic per fer petits arranjaments a casa o adquirir material per tenir una millor qualitat de vida. Es tracta de dos plans d'ajut que es van incloure en el Pressupost Participatiu 2018 i que estan dotats, respectivament, amb 10.000 i 6.000 euros. Més informació sobre les bases de les convocatòries en aquest enllaç.

El termini de sol·licitud de les dues convocatòries romandrà obert de l'1 de juliol al 31 de desembre de 2018. Caldrà demanar cita prèvia amb l'equip de serveis socials, qui facilitarà el formulari de sol·licitud i informarà del règim jurídic aplicable en cada una de les convocatòries.

Diputació de Barcelona
^