Participació ciutadana - Sant Andreu de Llavaneres

Notícies
El cicle Cinema obert!, pertanyent al Pressupost Participatiu 2018, oferirŕ els tres últims dissabtes de mes la projecció d'una pel·lícula als jardins de Can Caralt.

El cicle Cinema obert! comença les seves projeccions l’11 d’agost amb Captain Fantastic, una comčdia dramŕtica que explica la histňria d’un pare dedicat a criar els seus fills fora del sistema convencional i les prŕctiques socialment acceptades. Les projeccions continuaran el 18 i 25 d’agost amb Perfectos desconocidos i Tintín: el secreto del unicornio, respectivament. En la primera, set amics es reuneixen per sopar i decideixen jugar a un joc que revelarŕ les seves vides ‘normals’: deixar tots els mňbils sobre la taula i mostrar tots els missatges i trucades entrats a tot el grup. Pel que fa a Tintín: el secreto del unicornio, el mític cňmic belga dona pas a una nova aventura on Tintín i el capitŕ Haddock partiran a la caça del tresor d’un vaixell enfonsat comandat per l’avantpassat de Haddock.

Totes les projeccions es faran de 21h a 01h als jardins de Can Caralt, un lloc idíl·lic per viure una sessió de cinema a la fresca. S’oferirŕ cinema –amb la versió en castellŕ i subtítols en anglčs-, música en directe abans i després del film, i una ŕmplia oferta gastronňmica durant tota la vetllada.

Cinema obert!, impulsat per la Regidoria de Cultura i Festes en col·laboració amb Sozo Events, forma part del Pressupost Participatiu de 2018 i, juntament amb els vermuts musicals, el projecte ha estat dotat amb 7.000 euros.

cartell cine