Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 08.08.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
L'Oficina de Turisme registra més de 130 visites en poc més d'un mes
En menys de 5 dies l'agost ha registrat més de la meitat de visitants que al juliol

Llavaneres va estrenar la nova Oficina de Turisme,  situada al passeig de la Riera, a principis de temporada. Quasi dos mesos després, arriben les primeres xifres dels visitants que ha assistit.  Entre l’1 i el 30 de juliol van ser 87 les persones que van decidir utilitzar aquest servei, però no totes elles van fer-ho de la mateixa manera. Del total d’aquesta xifra, 35 van realitzar enquestes, és a dir, preguntes relacionades amb el turisme de la localitat o de Catalunya; 36 d’elles van fer consultes sobred’altres qüestions no pròpiament turístiques;i finalment, 16 visitants van realitzar ‘entrades’, concepte que defineix quan una persona entra a l’oficina, agafa informació i, sense l’ajut del personal de l’oficina, en marxa.


L’agost també ha començat atenent un gran nombre de visites des de l’Oficina ja que amb només 3 dies –de l’1 al 3 d’agost-, s’han registrat 7 enquestes, 25 consultes i 19 entrades. Per tant, en menys de 5 dies l’agost ha registrat més de la meitat de visitants que al juliol. La regidora de Turisme, Teresa Vidal, assegura que “estem contents del servei que oferim i la utilitat de l’Oficina. Tot i així, aquest registre d’usuaris i usuàries té com a objectiu avaluar el mateix funcionament i establir millores d’aquest punt d’informació turística”.


L’Oficina de Turisme pretén promoure turísticament la vila i fomentar el coneixement dels seus recursos naturals, patrimonials i llocs d’interès. L’horari d’atenció durant l’agost és de 10h a 12h i de 17.30h a 19.30h.

Diputació de Barcelona
^