Notícies
09.08.2018
Les deixalles dins del contenidor, el nou objectiu dels agents cívics

Diversos informadors se situen a peu de les brosses per informar i sensibilitzar sobre la importŕncia de mantenir els carrers nets

Aquesta campanya forma part del Pressupost Participatiu de 2018

La sensibilització per la cura de l’espai públic i el correcte ús dels contenidors són dos dels camps en els quals treballen els agents cívics de Llavaneres després d’haver detectat diversos punts al municipi on no sempre s’acostuma a deixar les deixalles dins els contenidors. Aquests agents cívics tenen l’objectiu de promoure el civisme entre els veďns i veďnes i realitzen tasques informatives i de conscienciació ambiental posant especial atenció en aquelles actituds incíviques com la de deixar la brossa fora dels contenidors.

“Aquestes accions tenen l’objectiu d’interactuar amb el ciutadŕ en el moment clau de l'acció del reciclatge, és a dir, un cop la persona es troba davant del contenidor”, explica el regidor de Medi Ambient, Jordi Roldós. Els informadors de carrer interactuen directament amb els ciutadans a peu dels contenidors, informant-los i donant-los consells sobre com millorar el seu reciclatge, perň sobretot, transmeten la idea de no llençar les deixalles fora del contenidor per evitar acumulacions, danys estčtics a la via pública o males olors.“Un petit gest com llençar les escombraries dins del contenidor corresponent facilita la tasca de la recollida i és beneficiós per al conjunt de la població, tant en termes econňmics com també d’imatge”, afirma Roldós.

La bona recollida de la matčria orgŕnica, una cosa de tots!

Si encara no has vist el vídeo sobre la recollida de la matčria orgŕnica, pots fer-ho aquí. T'expliquem tot allň que pots llençar al contenidor marró!

deixalles2
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^