NotÝcies
10.08.2018
El Ple aprova els resultats del procÚs participatiu del LabandÓria
Ara l'Ajuntament iniciarÓ els treballs per a la convocat˛ria d'un concurs d'idees adrešat a professionals del sector per a la redacciˇ del projecte de construcciˇ del nou Espai LabandÓria, que haurÓ de donar resposta als usos decidits per la ciutadania.

El passat 31 de juliol el Ple Municipal va aprovar els resultats del procÚs de debat sobre l’antiga escola LabandÓria, que ha servit per determinar de forma participativa els nous usos a quŔ serÓ destinat aquest espai. Amb els vots a favor d’ERC, CiU i el PP, el plenari va assumir els resultats de la tria final, realitzada per mitjÓ d’una votaciˇ popular entre els dies 28 de maig i 2 de juny d’enguany que va comptar amb la participaciˇ de gairebÚ un miler de persones.

Els usos sorgits de la votaciˇ ciutadana i aprovats pel consistori preveuen dotar la finca de l'Espai LabandÓria d'una sala polivalent, un espai per a entitats i per a usos culturals i un auditori, tot incorporant-hi tambÚ un espai verd exterior, a mÚs d’un aparcament subterrani i una previsiˇ d'ampliaciˇ del Centre d'Atenciˇ PrimÓria (CAP). Albert Sala, regidor de Participaciˇ Ciutadana, va posar en valor en la seva intervenciˇ en la sessiˇ plenÓria “l’esforš i la implicaciˇ de la ciutadania en el procÚs” i va expressar la voluntat de l’equip de govern de “fer del nou LabandÓria un espai que identifiqui el Llavaneres del futur i que entre tots ens fem nostre”.

A banda d’aprovar els resultats del procÚs participatiu, el Ple tambÚ va acordar iniciar els treballs per a la convocat˛ria d’un concurs d’idees adrešat a professionals del sector per a la redacciˇ del projecte de construcciˇ del nou Espai LabandÓria, que haurÓ de donar resposta als usos decidits per la ciutadania llavanerenca.

labandaria1  labandaria2  labandaria3

Informaciˇ relacionada
Dissabte, 2 de juny de 2018
Decidim plegats els nous usos del LabandÓria
Dilluns, 28 de maig de 2018 (*fins a l'1-6-2018)
Dimecres, 2 de maig de 2018
Adrešada als regidors de la corporaciˇ
Dimarts, 24 d'abril de 2018
Adrešada als regidors de la corporaciˇ
Divendres, 2 de marš de 2018
Trobada amb els alumnes de 5Ŕ i 6Ŕ, amb la participaciˇ de l'alcalde, Joan Mora
Dijous, 1 de marš de 2018
Trobada amb els alumnes de 5Ŕ i 6Ŕ, amb la participaciˇ de l'alcalde, Joan Mora
Dimecres, 28 de febrer de 2018
Amb la participaciˇ de l'alcalde, Joan Mora
Dissabte, 17 de febrer de 2018
Del 17 de febrer al 22 d'abril
Versiˇ per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^